17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

..
c3f836d36409547f27f684d7a6cdf807.jpg

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan bir haftadır maç cumartesi diye hazırlamıştım kendimi şuan 22 ekim yazısını görüpte pazar olduğunu görünce bütün moralim bozuldu. Ben yarın vakit geçmez derken işin yoksa pazarı bekle of bee

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

BÜYÜK GALATASARAY TARAFTARI!
Saat 21.45'te yapacağımız gündem çalışması için lütfen TAKİPTE KALIN!
#ultrAslan

Buralar manyas kuş cenneti gibi olmuş..

Koyar geceriz bu kadar basit..

Fark yeyip yemeyecekleri gosterecekleri dirence bakar

Tudor saçma sapan denemeler yapmaz, Belhanda da maçı ciddiye alıp ağırlığını koyarsa fener kapansa dahil sıkıntı yaşamayız.

Ama Belhanda eli belinde dolaşırsa birde fener kapanırsa klidi açmakta zorlanabiliriz.

sneijder'den sonra malesef.
Ayilar iyi yuzer volkaninda her hafta yuzmesi lazim iyi gelir.

O degilde 2 3 saat once arkadasim okulda omurilik filmini gosterdi skolyozu var onunda.
Uzuluyorum cocuga skolyoz bir yandan
Kalbindeki ritim bozuklugu goz tansiyonu fln bir suru seyi var.

Karsimizda kafasi defans yapmaktan baska bir halta yaramayan aykut var ve defana agirlikli takim cikartip maci cirkinlestirmeye calisacaktir.
Oyle ki karabukspor kadar cesur oynatmayacaktir.
Bu yuzden ilk 10 dakikada 1 0i bulursak aykut dahil butun fener camiasi dotleri tutusmaya baslar.
Her mac oldugu gibi fernamdo ve ndiayeye buyuk baski olacaktir ve hata yapmalari istenecektir.
Baska turlu fener atak falan yapamaz zaten topu valbuenaya vermekten baska bir taktikleri yok.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-Linnes
Ndiaye-Fernando-Tolga
Feghouli-Belhanda
Gomis

Pazar Günü Derbide Ali Sami Yen'de SADECE KIRMIZI GİYİYORUZ!
OMUZ OMUZA #TekRenkTekYürek OLACAĞIZ!
#ultrAslan

Cikarken ndiaye ve belhanda inanilmaz basit top kaybi yapiyor..onlari degerlendirip hizli hucuma cikmadikca valbuenanin uzaktan sutlari disinda gol atacaklarini sanmiyorum bir de duran topta skrtel tehlikesi var

Eze eze yenmeliyiz. Baştan sona bam bam deli gibi basmalıyız. Aykut baskı karşısında iyice bocalar ve saçmalar. Golü de erken bulursak farka gideriz.

Aspor özellikle şu derbiden önce tam artniyetli yayınlar yapıyor. Sürekli tanımadığım ama kanarya leşi kokan yazarların yorumları, eski başkanları, saçma sapan yorumcuları konuşuyor sürekli. Bizde bir tek levent tüzemen . Ya uzun yıllardır bu gsli yorumcular nerede ya . Zaten olanlar da gerizekalı gökmen özdenak gibi

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Merhaba Onur, belirttiğin siteyi ben de takip ediyorum ancak bu ihtimal dağılımını göremiyorum. Benim gördüğüm geçen haftaki tahminin 1-1 olduğu.

Bu hafta da 2-2 tahminini görüyorum.

Nerede bulabilirim bu bahsettiğin dağılımı?

En altta yüzdelik skor tahminleri var. Onlar çoğunlukla ya tutuyor ya da çok yakın bitiyor. Bugün de 1 maç bildiler diğer maçların tahminleri de fena değildi.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

whoscored geçen konya maçına berabere dememiş miydi

En alt kısımda yüzdelik tahminler var, orada geçiyordu 0-2 ve 1-4 tahminleri. 0-2 tahmini yüzde olarak daha yüksekti.

bende pek bir heyecan yok geçen seneler de olduğu kadar. normal bir maç olarak bakıyorum ya. feneri ciddiye alamıyorum bu sene. beşiktaş'ı bile monaco'yu bilmemneyi yenmesine rağmen gözümde büyütemiyorum hani. açık ara bir kalite farkı var bence. bu maçı zorlanmadan kazanacağımızı düşünüyorum cüneyt mükemmel bir performans sergilemezse aleyhimize.

bende pek bir heyecan yok geçen seneler de olduğu kadar. normal bir maç olarak bakıyorum ya. feneri ciddiye alamıyorum bu sene. beşiktaş'ı bile monaco'yu bilmemneyi yenmesine rağmen gözümde büyütemiyorum hani. açık ara bir kalite farkı var bence. bu maçı zorlanmadan kazanacağımızı düşünüyorum cüneyt mükemmel bir performans sergilemezse aleyhimize.

ama ne zaman şu foruma rahatlıkla birşey yazsam o maç cehennem oluyor bize. o yüzden düzelteyim hemen. zor bir maç olacak, 4 yıldızı olan kazansın hadi eyv

Geri
Üst Alt