17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

Bu maç bana göre 3 puana daha çok ihtiyacı olan taraf Fener. Mesela olası bir beraberliği düşünelim, bu sonuca hangi taraf daha çok üzülür? Tabii ki zaten az olan şampiyonluk umutlarını tamamen yitiren Fener. Bu nedenle Fener'in sahaya galibiyet almak için çıkacağını düşünüyorum. Bunun için de gol atmalılar.

İşte bu yüzden sıradan Anadolu takımlarına karşı oynadığımız maçlardan çok daha kolay bir şekilde bu maçı kazanabiliriz. Bildiğiniz gibi her Anadolu takımının taktiği mümkün olduğunca az gol yemeye çalışıp yaptıkları kontralarla mümkün olduğunca çok gol atmaya çalışmaktır. Fener'e karşı da Anadolu takımlarına karşı oynadığımız gibi oynarsak banko 1 gol yiyeceğimizi düşünüyorum. Bu oyun stili onların işine gelir.

0-0 iki taraf için kötü olsa da bizim için tolore edilebilir bir puan kaybı olacağından maçın başından itibaren geçen her saniye Fener'in aleyhine işleyecek. Bunun bilincinde ve rahatlığında olmalıyız. Skor üretme stresi Fener'in üzerinde olmalı. Özellikle ilk 45 dakika gol yememeyi başarırsak ikinci yarı mutlaka risk almaya başlayacak ve geride açıklar verecekler. Eğer o dakikaya kadar gol bulamadıysak oyun orta sahaların kolay geçildiği, kolaylıkla gol pozisyonlarına girilebildiği bir maça evrilebilir. Yok eğer golü bulmuşsak biz de oyuna aldığımız Garry ve Feghouli ile hızlı çıkarak Fener'in geride bıraktığı boşluklar sebebiyle farkı ikiye çıkarıp fişi çekebiliriz.

Özetle, bu maç bizim için ölüm kalım maçı değil. BAM BAM BAM taktiğiyle Fener'i kendi sahasına hapsetmek zorunda değiliz. Bırakalım biraz boşluk versinler. Verecekler de. Vermek zorundalar.

Bu maç bana göre 3 puana daha çok ihtiyacı olan taraf Fener. Mesela olası bir beraberliği düşünelim, bu sonuca hangi taraf daha çok üzülür? Tabii ki zaten az olan şampiyonluk umutlarını tamamen yitiren Fener. Bu nedenle Fener'in sahaya galibiyet almak için çıkacağını düşünüyorum. Bunun için de gol atmalılar.

İşte bu yüzden sıradan Anadolu takımlarına karşı oynadığımız maçlardan çok daha kolay bir şekilde bu maçı kazanabiliriz. Bildiğiniz gibi her Anadolu takımının taktiği mümkün olduğunca az gol yemeye çalışıp yaptıkları kontralarla mümkün olduğunca çok gol atmaya çalışmaktır. Fener'e karşı da Anadolu takımlarına karşı oynadığımız gibi oynarsak banko 1 gol yiyeceğimizi düşünüyorum. Bu oyun stili onların işine gelir.

0-0 iki taraf için kötü olsa da bizim için tolore edilebilir bir puan kaybı olacağından maçın başından itibaren geçen her saniye Fener'in aleyhine işleyecek. Bunun bilincinde ve rahatlığında olmalıyız. Skor üretme stresi Fener'in üzerinde olmalı. Özellikle ilk 45 dakika gol yememeyi başarırsak ikinci yarı mutlaka risk almaya başlayacak ve geride açıklar verecekler. Eğer o dakikaya kadar gol bulamadıysak oyun orta sahaların kolay geçildiği, kolaylıkla gol pozisyonlarına girilebildiği bir maça evrilebilir. Yok eğer golü bulmuşsak biz de oyuna aldığımız Garry ve Feghouli ile hızlı çıkarak Fener'in geride bıraktığı boşluklar sebebiyle farkı ikiye çıkarıp fişi çekebiliriz.

Özetle, bu maç bizim için ölüm kalım maçı değil. BAM BAM BAM taktiğiyle Fener'i kendi sahasına hapsetmek zorunda değiliz. Bırakalım biraz boşluk versinler. Verecekler de. Vermek zorundalar.
Fbye beraberlik yeter. Fark 8 puan kalır daha bizim bjk, ts, başakşehir deplasmanlarını düşünerek farkın azalacağını hesaplıyorlardır. Aykutun taktiği belli 70 dakika kalabslık savunma yapacaklar kontratatk arayacaklar, son 20 dakika risk alırlar belki. Bunların tuzağına düşmemek lazım. İlk 45 dakika üçlü ve defansif oynayıp boşa harcamamalıyız. Erken gol bunların direncini kırar. En büyük tehlike 70 dakika 0-0 girersek olur. Bana göre beraberlik herkesi sevindiren tek skor olur.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Evet yapraklarımızı hazır tutalım

yellow-and-red-leaves.png

Tudor köylüsü latovlevici de ısrar edip şikecilere karşı ilk 11 koyacak diyorlar.Soldan gelecek orta ve ataklarla gol yiyip bu maçı kaybedersek göz göre göre yenilmiş oluruz.

bizim puan kaybı hesabımızı yapıp kendileri bütün maçları alacakmış gibi hareket etmelerinin mantığını çözemiyorum

Valla bence Tudor hic cekinmesin
Bu macta cekinmezse sezon sonu rekor puanla efsaneler arasina girer

bu maçı kazanmamız tabii ki önemli normal olarak. kazandığımız takdirde fenerbahçe ligden tamamen düşecek. önümüzdeki haftalarda tamamen salacaklar. ama eğer puan verirsek çok kötü olur.

bizim puan kaybı hesabımızı yapıp kendileri bütün maçları alacakmış gibi hareket etmelerinin mantığını çözemiyorum

fb macını yeneceğiz ve fark 11.bjk belalısı basakla oynayacak ve mhtemelen bu stres altında ezilecekler. biz çakıp geçelim psikolojileri alt üst olaack ve adım gibi eminim puan bırakacaklar

Derbi öncesi cezamin bitmesi güzel. Bu atmosferde buradan uzak olmamaliydim. Derbilerin favorisi olmaz tezini tamamen çürütecegimizi düşünüyorum açıkçası. Bugün baktigimizda Valbuena hariç hiçbir oyuncuları bizde oynayamaz. Taş catlasin Skrtel. Formumuz düşmedi hicbir zaman. Fenev malatya macinda etkili oynadi ama özellikle ozan ve dirarın bu maçta o maçta olduğu gibi orta sahaya hakim olma ihtimali yok bence. Prese gelemeyen oyuncular. Dirar yine sağ iç oynarsa tabi bu dediğim. Belhandanin kivrakligiyla Josefi oldurecegine inanıyorum. Keza Feghouli Hasan Ali karşılaşması içinde ayni şeyi düşünüyorum. Koreografi ile birlikte keyifli başlayıp keyifli biten bir derbi olsun. Skor tahminim 2-0 kazaniriz.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kamyon gibi geçeriz lacivertin üstünden.:cimbombom::cimbombom::cimbombom:

beraberligin maglubiyetten bir farki yoktur gözümde
su maci cikip kazanamiyorsan sampiyon olmayi da hak etmiyorsundur

Aykut:70 e kadar onlar oynasin fakat gol yemeyelim sonra biz başlayacağız demiş.

Ulan bu aspor yok mu nereden buluyorlar bu tarz haberleri

70 e kadar 4 tane sallariz

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt