17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

Valla ağzıma kadar geldi kusucam artık. Yarın ya içimde patlayacak ya da gol olunca böğürürken :D KOYALIM ŞUNLARA !

Son düzenleme:
yalama kardeş algı yaratma yeter.

Saçmalamayın abi ne algısı. Denayer stoperli 3'lü oynarsak yanlış olur diyorum. Denayer sol bek önünde Tolga olursa yine bir nebze ama yine yanlış bence. AMa Denayer sol bek önünde Rodrigues olursa anlaşılabilir diyorum. Bana kalırsa sol taraf normal sol beklerimiz Lato ve Linnes'den birisi ve önünde Tolga olmalı.

Futbolla ilgili bir fikir ortaya koymadan algı yaratıyorsunuz diyorsunuz. Ne alaka yahu? Hepimiz illuminatiyiz zaten.

Koycaz geçicez işte. Uzatmanın alemi yok. 3 mü atıcaz 5 mi onu düşünelim. Ben 3-1 yada 4-1 diyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Badou ilk 11de yokmus, daha yeni farkina vardim, Garry tribunde, Badou yedekte

:red:

Vakit geçmiyor. Yarın gündüz vakit geçmesi için 5 yada 6 film izleyeceğim.

Yemişim taktiğini, sistemini zamanında taktiksiz bile feneri sahaya dar ettik bırakın arkadaşlar sahada 11 aslan olacak keyfimize bakalım :D

Böyle çıkıp 3'lü oynamıyor muyuz yav sanırım bilinçaltım bana oyunlar oynuyor ne uzattınız la

Muslera
Mariano - Serdar - Maicon - Linnes
Fernando - Badou
Feghouli - Belhanda - Tolga
Gomis​

Ulan muhtemelen yalan bir kadro üzerine bile neler yazıldı yaw umarım Naci gavatı sallıyordur ben hala inanmamak istiyorum

Yarın 15 pozizyonumuzun olduğu saç baş yolduğumuz it oğlu itlerin 1 kere gelip gol attığı bir karşılaşma olursa kahrolurumm dağıtırım yeter lan

TapaTalK

Muslera
Mariano Maicon Serdar Linnes-Lato
Fernando
Feghouli Ndiaye Belhanda Tolga
Gomis

Bu kadar basit. Döve döve oyna ve yen.

Böyle çıkıp 3'lü oynamıyor muyuz yav sanırım bilinçaltım bana oyunlar oynuyor ne uzattınız la

Muslera
Mariano - Serdar - Maicon - Linnes
Fernando - Badou
Feghouli - Belhanda - Tolga
Gomis​

Linnes yerine denayer olup aynı kadro olacak milletin abarttığı gibi bir durum yok denayerın hızını, fiziğini, boyunu ve posunu kullanacaz :D

Geri
Üst Alt