Ufuk Erten
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 10.050
- 189
- 1.388
Vialand guzel bir secim eger aciksa
Skor tahminini alak bakalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vialand guzel bir secim eger aciksa
vialand mı? arap yuvasıVialand guzel bir secim eger aciksa
Arka arkaya 6-7bolum walking dead patlatirim cocuklar vs gecer zaman 7de uyandim birazda kestiririm ogleden sonra missGünaydın Galatasaraylılar.
Siz de mi pazar sabahı erkenden kalktınız; pazar kahvaltısı yaparken derbi programları seyredeceksiniz ve zaman geçsin diye dışarı çıkacaksınız?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ayni dusunmuyorum Tolga eğer sakatlanmadan onceki gibi oynayacaksa ssrt oglu sart kikit adam ,hucum yonune katkisi yok.demissin ama bu sene en cok gol atan ikinci oyuncumuz,hem de onemli goller. Denayer konusunda hak veriyorum ama Lato oynamali orda,en kotu Lato Linnes önlü arkali olur fenerin en cok atak yaptigi kanat sag zatenSol tarafımız Denayer ve Tolga olursa geçmiş olsun. Bu adamların oyunun hücum yönüne katkısı 0 olduğu için sırf rakip herhalde rahat gelebilsin, bizi de kolay karşılayabilsin diye böyle bir tercih ancak yapılır bu adamlarla sen ne tehdit oluşturup adamların bekini geride tutup kanadının yardıma gelmesini filan sağlayacaksın çok merak ediyorum.
Mariano ve Feghouili dışında gol opsiyonu yaratacak bir durum kalmıyor akan oyunda, 90 dakika boyunca denk gelirse atacağı top sayısı 3 olan bir Belhanda var bunun dışında o da canı futbol oynamak isterse, umarım öyle çıkmaz maça.
Garry beyinsiz bile olsa bazen eğrisi doğrusuna denk geliyor hiç olmazsa bile bir kere arkaya sızdı mı dediğim gibi bek bir daha ileri çıkarken 1 kere düşünecekse 2 kere düşünür ama Tolga'yı gören rakipler zaten bekliyor o birazdan topu bize verir diye.
Zaten Lato - Tolga veya Linnes - Tolga için demiyorum bunu Denayer ve Tolga intihar bence. Tolga'nın hücum yönüne bir katkısı olduğuna katılmıyorum ayrıca, gol attığı için bu anlam çıkmaz Maicon'da 3 gol attı onun da mu hücum yönüne katkısı mı var hayır sadece skora katkısı oldu Tolga da aynı şekilde, hücuma katkı adam eksiltir, araya top bırakır, orta açar vs vs gibi etkenlerle olur bence gol atmak bunun son parçası sadece bunu yapıyor diye hücuma katkısı olduğunu söylemek çok iyimser geliyor bana denk gelmeyip 3 maç gol atmasın aynı oyunu oynayarak herkes taşa tutar şimdi bir şekilde skor buluyor diye kimse ses etmedi sadece.Ayni dusunmuyorum Tolga eğer sakatlanmadan onceki gibi oynayacaksa ssrt oglu sart kikit adam ,hucum yonune katkisi yok.demissin ama bu sene en cok gol atan ikinci oyuncumuz,hem de onemli goller. Denayer konusunda hak veriyorum ama Lato oynamali orda,en kotu Lato Linnes önlü arkali olur fenerin en cok atak yaptigi kanat sag zaten
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben.katkisindan ziyade orta sahaya saglamlik katmasi acisindan Tolga oynamali diyorum daha cokZaten Lato - Tolga veya Linnes - Tolga için demiyorum bunu Denayer ve Tolga intihar bence. Tolga'nın hücum yönüne bir katkısı olduğuna katılmıyorum ayrıca, gol attığı için bu anlam çıkmaz Maicon'da 3 gol attı onun da mu hücum yönüne katkısı mı var hayır sadece skora katkısı oldu Tolga da aynı şekilde, hücuma katkı adam eksiltir, araya top bırakır, orta açar vs vs gibi etkenlerle olur bence gol atmak bunun son parçası sadece bunu yapıyor diye hücuma katkısı olduğunu söylemek çok iyimser geliyor bana denk gelmeyip 3 maç gol atmasın aynı oyunu oynayarak herkes taşa tutar şimdi bir şekilde skor buluyor diye kimse ses etmedi sadece.
Ahaahahhahaaha efsane olurNonda 30 santimlik cetveli bir bayrak temsili gomise uzatiyormus gibi bir kareogrqfi olacakmis
Didier DrogbaOnaylanmış hesap @didierdrogba 8 dk.
Twitterdan biri sormustu baba maci bizle izleyecek misin diyeDidier DrogbaOnaylanmış hesap @didierdrogba 8 dk.
@GalatasaraySK Dunyanın öbür ucunda bile olsam Aslanin KÜKREME sesini Ayaklarımda hissediyorum.
OOOOOO CIMBOMBOM![]()
![]()
Yabancı oyuncuları seyretmeye geleceklermişCumhurbaskaninin maca gelecegi soylentisinin asli astari var mi ?