Ufuk Akdemirr
Yeni Üye
- 7 Eylül 2017
- 10
- 0
- 246
İçim içime sığmıyor, düşünmemeye çalışıyorum, olmuyor. Yahu şu maçı kazanmamızı, fb'yi yenmemizi çok istiyorum...anlatamam...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ntvspor kadrosunu görünce şok oldum. Her sene fener maçı öncesi hocaların saçmalamaları ve hayal kırıklığı oluyordu. Bu sezon olmaz kadro oturdu diyordum yine başaracak
Ntvspor kadrosunu görünce şok oldum. Her sene fener maçı öncesi hocaların saçmalamaları ve hayal kırıklığı oluyordu. Bu sezon olmaz kadro oturdu diyordum yine başaracak
250 ye sar alayim ustatBana dogu alt biletime sirayla 750-1000-1250 lira teklif ettiler
kafayi yemis millet
Yenebiliriz ona lafım yok ama Terim döneminden sonra kim geldiyse Fener maçı öncesi saçma sapan fantazilere kalkıştı sonu malesef hep hüsran oldu.3'lü veya 4'lü oynarken de kazanabiliriz ve kaybdebiliriz itirazım yok ama ben de hemen her derbi öncesi bize gelen hocaların bir garabet peşinde olmasını anlamıyorum. Maç TT Arena'da, iyi işleyen sistem var, rakip baskı altında ne gerek maceraya değil mi?!
Umarım hoca 4'lü çıkar ve bu sene gösterdiği oyun anlayışını devam ettirir.
Bunu gordum dolabimi toplayasim geldiyoruldum lan ama maca hazirim güzel vakit öldürdüm![]()
![]()
Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)
ne guzel iste laBunu gordum dolabimi toplayasim geldi
Rahat 1 saat surer.