17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

İçim içime sığmıyor, düşünmemeye çalışıyorum, olmuyor. Yahu şu maçı kazanmamızı, fb'yi yenmemizi çok istiyorum...anlatamam...

Bu maç için Tudor'un tercihleri, Belhanda ve N'Diaye'nin performansları belirleyici olacaktır. Diğerlerinden bir şüphem yok hele taraftardan hiçbir şüphem yok. Muazzam bir atmosfer yaratacaklardır.

Haydi aslanlar be haydi be alın şu maçı çekin fişi konu kapansın.

:gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak:

Ntvspor kadrosunu görünce şok oldum. Her sene fener maçı öncesi hocaların saçmalamaları ve hayal kırıklığı oluyordu. Bu sezon olmaz kadro oturdu diyordum yine başaracak

3'lü veya 4'lü oynarken de kazanabiliriz ve kaybdebiliriz itirazım yok ama ben de hemen her derbi öncesi bize gelen hocaların bir garabet peşinde olmasını anlamıyorum. Maç TT Arena'da, iyi işleyen sistem var, rakip baskı altında ne gerek maceraya değil mi?!

Umarım hoca 4'lü çıkar ve bu sene gösterdiği oyun anlayışını devam ettirir.

3'lu 4'lu farketmez her türlü koyacagiz

50 bin inanmis taraftar olacak,kedinin fare ile oynadigi gibi oynayacagiz

Lig ikincisi ile puan farkı 8'e çıkacak.

En nefret ettiğim şeylerden birisi bu teknik direktörlerin hep Fener maçları öncesinde böyle saçmasapan gereksiz fantazilere kapılmasıdır.

Mesela Hamza da sıvamıştı iyi giden düzeni tamamen bozmuştu 2014/15 de Kadıköy maçı öncesi. Umarım Tudor da bu saçmalayanlar kervanına katılmaz.

En uyuz olduğum şeylerden birisi bu.

sent via GSC

aykut-kocaman-vs-fatih-terim_354383.jpg

3'lü veya 4'lü oynarken de kazanabiliriz ve kaybdebiliriz itirazım yok ama ben de hemen her derbi öncesi bize gelen hocaların bir garabet peşinde olmasını anlamıyorum. Maç TT Arena'da, iyi işleyen sistem var, rakip baskı altında ne gerek maceraya değil mi?!

Umarım hoca 4'lü çıkar ve bu sene gösterdiği oyun anlayışını devam ettirir.
Yenebiliriz ona lafım yok ama Terim döneminden sonra kim geldiyse Fener maçı öncesi saçma sapan fantazilere kalkıştı sonu malesef hep hüsran oldu.

yoruldum lan ama maca hazirim güzel vakit öldürdüm
0b78770a28e31b1e315d9b4e31eb8c4d.jpg
19a8e2cfad2c3f147e8245b76b5d2ab5.jpg

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

Bu aksam fenerin fisini cekip yolumuza bakacagiz.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunu gordum dolabimi toplayasim geldi
Rahat 1 saat surer.
ne guzel iste la
benim birazdan bitiyor isim
dus almak hazirlanmak derken 1 2 saat daha gecer
sucuk ekmek avina cikarim sonra da mac saatine kadar

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

Kırmızı kart yemezsek bu maçı her türlü alırız.
Özellikle Ndiaye ve Belhanda dikkat etmeli bu konuda.

Bakalim bu mactan sonraki maclarda doluluk orani bicak gibi kesilip dusecek mi

Geri
Üst Alt