17/18 Play-Off M:2 | Fenerbahçe 1-2 Vardar | MS | 24 Ağustos | Smart Spor

persie de gripmiş ondan yok persie ve soldado suz ahmethanla gol bulmaları çok zor beğenmedikleri sowu bile arayacaklar bu sezon. :DD

Rakip inanılmaz kötü olmasa 1 gol yer bunlar ama rakip atabilir mi şüphelerim var sanırım turu geçerler gibi geliyor bana. En kötü 2-0 uzatma filan bir şekilde alırlar.

İlk maçta izlediğim Vardar değil gol atmak pozisyona giremez.

capraz bagları kopardıktan sonra 1-2 macta görmüstüm ürkek ,kacarak oynuyor fiziki olarak zaten kuvvetli oyuncu degil

negredo daha öküz gibi misal ama eski soldadoya göre teknik acıdan cok geride
Haklısın hocam da Trabzon maçında beklediğimden iyidi. Bakalım nolacak.
Negredo daha önde zaten.

Turu geçmeleri lazım. Hem Aykut'un üzerinde ki baskı azalır, hem de bir kulvar daha eklenir.

Bugün hücum futboluna doyucaz.

Beyler Antuda bir mal Aykut Kasim ayini görürse bes adet Real Madrid formasi hediye edecekmis.
Aykut hocaya destek olup formalari kapmak lazim.

Bence vardar penalti kazanacak

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sizi bilmem ama ben Fenerbahçe'yi destekleyeceğim..

Adamların gruplara kalması ülke puanı açısından çok önemli("dir." cümlenin bundan sonrası havalı gözüksün diye) bir durum teşkil etmektedir.

Fenerin avrupaya 2 elle sarılması, ligten kopmasını sağlayabilir.

Diğer taraftar Vardar köpeği kim yahu ? Kim ki onu destekleyeceğim..

Söylemesi kolay olan takımdan hayır gelmez.. Bunu asla unutmayın Vardar köpeklerine akşam fena aşı vuracağız..

Sizi bilmem ama ben Fenerbahçe'yi destekleyeceğim..

Adamların gruplara kalması ülke puanı açısından çok önemli("dir." cümlenin bundan sonrası havalı gözüksün diye) bir durum teşkil etmektedir.

Fenerin avrupaya 2 elle sarılması, ligten kopmasını sağlayabilir.

Diğer taraftar Vardar köpeği kim yahu ? Kim ki onu destekleyeceğim..

Söylemesi kolay olan takımdan hayır gelmez.. Bunu asla unutmayın Vardar köpeklerine akşam fena aşı vuracağız..

Şuana kadar gördüğüm en saçma değerlendirme olabilir..

Tam van Persie'lik mac aslinda. 2 gol atip yine kral ilan edilebilecekti, ama o grip ve yatiyor.

Geri
Üst Alt