Özgün Yazgan
Aslan Üye
- 14 Aralık 2008
- 9.268
- 148
- 338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gercekten rezalet trnin en buyuk iki takimi ostersund ve vardara elendi..harcanan paralar ortada su butcelerle en azindan spartak moskova yada shaktar gibi sampiyonumuz clye 1. Torbadan gitmeli
Beyler şimdi fener istedigi kadar transfer yapabilecek mi? Kalktı mı ffp elendikleri icin?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sevinmeyin aykut gidebilir artık
Hayır öyle bişey yok.
Öyle bişey olsa bile piyasa da adam kalmadı transfer kapanıyo. Fener bu kadroyla yola devam edecek 2-3 takviye gelebilir onlarda pek bişey değiştirmez.
Kısacası cacık olmaz![]()
Fenerli bi arkadaşım var kongre üyesi, yapabilecegiz istedigimiz kadar transfer dedi de dogru mu acaba
Vardar Teknik Direktörü Janevski: "Fenerbahçe'yi bilerek bıraktık top oynasınlar diye."
abv asamoah
Vardar faciası yenilir yutulur cinsten bir maglubiyet değil.ben uzun süredir vardar kadar kötü bir takım izlemedim.adamlar daha oyunun başı serbest vuruşu sırf kaleden uzaklaşsın top diye alelade ileri vuruyo.ptt 1.ligdeki en az 15 takım bu takımı rahat yener.böyle bir takım.inanılmaz bir hezimet.aziz ve volkanın maç sonu hissettikleriyle mutlu oldum bu akşam fakat türk futbolu açısından rezillik
SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi