17/18 Play-Off M:2 | Fenerbahçe 1-2 Vardar | MS | 24 Ağustos | Smart Spor

Gol Hatem Ben Arfa dk 90+35 2/2

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Vardar Teknik Direktörü Janevski: "Fenerbahçe'yi bilerek bıraktık top oynasınlar diye."

abv asamoah

Gercekten rezalet trnin en buyuk iki takimi ostersund ve vardara elendi..harcanan paralar ortada su butcelerle en azindan spartak moskova yada shaktar gibi sampiyonumuz clye 1. Torbadan gitmeli

bizim bahanemiz var hazır değildik sezon başıydı da fenerin bahanesi ne şimdi olacak iş mi bu ki vardar, özdursund dan da kötü bir takım

bu arada vardar hocası dalga geçiyor fb hep yana oynuyor dikine oynayamıyorlar bütün topları persie ye atmaya çalışıyorlardı diyor :D

Beyler şimdi fener istedigi kadar transfer yapabilecek mi? Kalktı mı ffp elendikleri icin?

Hayır öyle bişey yok.
Öyle bişey olsa bile piyasa da adam kalmadı transfer kapanıyo. Fener bu kadroyla yola devam edecek 2-3 takviye gelebilir onlarda pek bişey değiştirmez.

Kısacası cacık olmaz :)

Hayır öyle bişey yok.
Öyle bişey olsa bile piyasa da adam kalmadı transfer kapanıyo. Fener bu kadroyla yola devam edecek 2-3 takviye gelebilir onlarda pek bişey değiştirmez.

Kısacası cacık olmaz :)

Fenerli bi arkadaşım var kongre üyesi, yapabilecegiz istedigimiz kadar transfer dedi de dogru mu acaba

Vardar Teknik Direktörü Janevski: "Fenerbahçe'yi bilerek bıraktık top oynasınlar diye."

abv asamoah

Açık açık bide '' kumda oynasınlar çocuklar diye bıraktık '' dememiş iyi ki..
Vardar otobüsünü yakarlardı. benzinliklere, polis arabalarına saldırırlardı hazımsızlıkdan...:oley:

Son düzenleme:
arkadaslar simdi bu fener transfer yapmadi desek anlarimda adamlar baya maasi yuksek oyuncular aldi, ve birde su var gonderdikleri kjær emenikenin parasinida oduyor. sattigi yerli oyuncularinda bonservisini kendisi odeyip aldi hahaaaa

bunlar 10 yil toparlanmaz. sifirdan takim nasil kuracaklar simdi yoksa ozan benficaya 10m euro falanmi gidecek :D
yada ayi volkan alacagi paradan vazgecip bedavami oynayacak

aglamaaaaaa lan fenr :D beter olun :D

Vardar TD Janevski: "Fenerbahçe hep yatay oynuyor. Hiç dikine oynamıyor."

Son düzenleme:
Vardar faciası yenilir yutulur cinsten bir maglubiyet değil.ben uzun süredir vardar kadar kötü bir takım izlemedim.adamlar daha oyunun başı serbest vuruşu sırf kaleden uzaklaşsın top diye alelade ileri vuruyo.ptt 1.ligdeki en az 15 takım bu takımı rahat yener.böyle bir takım.inanılmaz bir hezimet.aziz ve volkanın maç sonu hissettikleriyle mutlu oldum bu akşam fakat türk futbolu açısından rezillik

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

fb bu kadroyla guardiola gelse kazabdiramaz

abv asamoah

Østersund galiba gruplara kaldi, demek ki okadarda rezil bir takima elenmedik o gunun sartlarina sadece ismi kucuk

vardarin en oyuncusunu soyle PTT liginden bir takima begenmezler, ciddi bizim ptt ligindeki gol krali adam apoel gitti ve simdi sampiyonlar liginde oynayacak. futbol cok tuhaf, bizim begenmediklerimiz avrupada ust seviyelere gelebilyor

Vardar faciası yenilir yutulur cinsten bir maglubiyet değil.ben uzun süredir vardar kadar kötü bir takım izlemedim.adamlar daha oyunun başı serbest vuruşu sırf kaleden uzaklaşsın top diye alelade ileri vuruyo.ptt 1.ligdeki en az 15 takım bu takımı rahat yener.böyle bir takım.inanılmaz bir hezimet.aziz ve volkanın maç sonu hissettikleriyle mutlu oldum bu akşam fakat türk futbolu açısından rezillik

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

YAŞASIN FBŞ GEYİKLERİİİİ :triumphant:

Gerçekten güzel akıyo breh.. :oley:

Geri
Üst Alt