17/18 Play-Off M:2 | Fenerbahçe 1-2 Vardar | MS | 24 Ağustos | Smart Spor

son yılların en eğlenceli fbsi olduğunu yönünde mutabakata varalım!!!1

Vardar ilk yarının son 15 dakikasında adamların sahasında daha iyi oynayan taraftı. Bunlar sadece lige odaklansa bile bir halt olmaz

DIA7AqxWAAA7TjQ.jpg

Puahahahahhaah :D :D
5 net transfer yapsan bu takımdan yine cacık olmaz bunlar bizden kötü ciddi

TapaTalK

aykut kocaman tdlik yapip ''soldado daha hazir degil'' diye 5 hafta yedeklerde oturtduracak herifi. ne buyuk tdsin be aykut kocaman <3

Ahahaha harbi ya düşününce Dirar Feghouili'den pahalı ulan bu adamlara çok pis çakıyorlar ya. Selçuk resmen ölmüş ama şu Fener'de oynar yani o kadar berbatlar.

Kendimi fenerlilerin yerine koyuyorum da cildirirdim herhal. Başkan aziz, td mal aykut, orta sahan topal-josep-şopar, yildizlarin fan försi, dirar. Yazık lan harbiden : (

Dirar denilen hıyar tip oalrakta Nani'nin çakması gibi, oyun olarakta öyle, tam bir mal. 2. Krasiç vakası olabilir.

Valbuena yi begenen arkadaslara inanamiyorum.

Adamin tek yaptigi sag ayagindan sola almak. Bir tane ortasi yerine ulasmadi. Calim attigi adami tekrar onune aliyo. Dripling yok bisey yok. Neresini begeniyosunuz

Kac paraymis lan bir dirar? Bizde alalim malzemecilik yapar

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

velbuena yaşlandığı için skor katkısı düştü lyon da da öyleydi ama takımı iyi oynatıyor ve mücadele gücü hala iyi. fenerin tek gol silahı şuan.. zira persie nin filan gol atması için bir mucize olması lazım :DD

Geri
Üst Alt