17/18 Play-Off M:2 | Fenerbahçe 1-2 Vardar | MS | 24 Ağustos | Smart Spor

DIA75IQXYAAyTLl.jpg

Valbuena yi begenen arkadaslara inanamiyorum.

Adamin tek yaptigi sag ayagindan sola almak. Bir tane ortasi yerine ulasmadi. Calim attigi adami tekrar onune aliyo. Dripling yok bisey yok. Neresini begeniyosunuz
İlk yarı kendine göre vasat oynadı da önceki maçlarda gayet etkili idi eğer Fener bu maçı alacaksa yine bu adam sayesinde alacak başka opsiyonları yok.

Dirar acayip kötü, bu adam yıllarca nasıl oynamış yedek vs de olsa üst düzey takımlarda merak ettim doğrusu. Fener uzatmaya taşır bence maçı, 70 1. gol, 87 2. gol.

Hocam Dirar'ın bir Monaco yılları var, o da ne kadar üst düzey sayılırsa artık, orada da 6 sezon kalmış tüm kulvarlarda toplam 160 defa filan forma almış, bence yıldız bir futbolcu değildi hiçbir zaman.

ben orta sahaya büyük tuvaletimi yapsam ve adini dirar koysam su sahadaki dirardan daha iyi oynar

Antu'da biri de yazmış. Bakalım Tudor'a terbiyesizlik yapan medya Aykut'a ne yapacak?
Aykut buna izin vermez ki. 3 Temmuz, ııııı, oyun disiplini, ııııııı, eksiklerimiz var, ıııı, tamamlanmış bir takım değiliz aramıza katılanlar olacak, ıııııı, teşekkürler başka soru almıyoruz.

vardar ovası gol bulursa yine yakar bu denyolar o stadı inş yüefadan ceza yerler :DD

Yenseler bile ben baya eğlendim yahu şu geride kalan 3 devrede. Tek amaçları 11 kişi savunmada kalıp, kazandıkları topu rakibe teslim etmek gibi bir oyun yapısına sahip bir rakibe karşı 2 gol yiyip, 0 gol ile karşılık verdiler ahahahaha.

Senin takımının tek yapabildiği hobbite verip orta açmasını beklemekken su köy takımına karşı 442 cikmiyorsan katıksız malsındır. Dirarla alperle organize atak geliştireceğini sanıyor aptal.

Eğlence devam ediyor :D

Geri
Üst Alt