Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.469
- 26.245
- 1.983
Fener'in transferleri cok kotu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana yasal.yasal mi bu site
gece gece günaha girmeyelim simdi
İlk yarı kendine göre vasat oynadı da önceki maçlarda gayet etkili idi eğer Fener bu maçı alacaksa yine bu adam sayesinde alacak başka opsiyonları yok.Valbuena yi begenen arkadaslara inanamiyorum.
Adamin tek yaptigi sag ayagindan sola almak. Bir tane ortasi yerine ulasmadi. Calim attigi adami tekrar onune aliyo. Dripling yok bisey yok. Neresini begeniyosunuz
Dirar acayip kötü, bu adam yıllarca nasıl oynamış yedek vs de olsa üst düzey takımlarda merak ettim doğrusu. Fener uzatmaya taşır bence maçı, 70 1. gol, 87 2. gol.
Acayip çöp öyle böyle değilFenerin yedekleri ?
![]()
Kendimi fenerlilerin yerine koyuyorum da cildirirdim herhal. Başkan aziz, td mal aykut, orta sahan topal-josep-şopar, yildizlarin fan försi, dirar. Yazık lan harbiden : (
Aykut buna izin vermez ki. 3 Temmuz, ııııı, oyun disiplini, ııııııı, eksiklerimiz var, ıııı, tamamlanmış bir takım değiliz aramıza katılanlar olacak, ıııııı, teşekkürler başka soru almıyoruz.Antu'da biri de yazmış. Bakalım Tudor'a terbiyesizlik yapan medya Aykut'a ne yapacak?
Fenerbahcemiz ezmiş.