17/18 Play-Off M:2 | Fenerbahçe 1-2 Vardar | MS | 24 Ağustos | Smart Spor

Fenerbahçe'yi Avrupa'dan eleyen Vardar oyuncularına Vardar Ovası CD'si hediye edeceğiz ?

e3045bb958e134c6bf5e903e17a3f828.jpg

E5303 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yav aykut daha yeni geldi hemen kovulmaz :D

Ulan fena timsaha geldik. Fenerbahçeliler Twitter'da Ntvspor'un 2012 yılındaki istifa haberini rt ediyorlar. :D Ondan timsaha gelmişim. Özür dilerim.

Biz bari beraberlik aldık, mallar yenilerek elendiler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şöyle bir şey var; Beşiktaş pek önemsenmediğinden biz ve Fener karşılıklı başarısızlıkta birbirimizi avutuyoruz, biz olamadık ama onlarda olamadı diye. Biz biraz toparlanırsak sene içi Fener'de büyük kaos olur, keza aynı durumda tam tersi bizim içinde olur. İki kulüp tetikliyor birbirini.

Şöyle bir şey var; Beşiktaş pek önemsenmediğinden biz ve Fener karşılıklı başarısızlıkta birbirimizi avutuyoruz, biz olamadık ama onlarda olamadı diye. Biz biraz toparlanırsak sene içi Fener'de büyük kaos olur, keza aynı durumda tam tersi bizim içinde olur. İki kulüp tetikliyor birbirini.
Aynen öyle biz yine çuvallarsak Aziz'e gün doğar küçükte olsa bir şansı olur. Şampiyon olursak artık mümkünü yok duramaz orada.

Kim yazdı lan bu mesajı doğru söyleyin :asd:

[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
kral23 - 24.08.2017 22:34[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]
bos.gif

Bir Galatasaraylı olarak ben utandım. Yanlış anlamayın dalga geçmek için demiyorum Türk futbolu adına utanıyorum... [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Geri
Üst Alt