Çok dalga geçildi. Beraberlikle dönerlerse dağa çıkar, telefonu kapatırım.

Tinerciler ateşe verir kendilerini.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Size gerizekalı taklidi yapayım: "Sen nasıl Bayern'i desteklersin Alman mısın vatan haini.."

Hayatımda gördüğüm en saçma 3-4 şeyden biri; Futbolda milliyetçilik.

Futbolu oyundan çıkarıp adeta savaşa döndüren ülkemizde görülmesi şaşırtmıyor tabi ki. Umarım 6-7 tane atar da mosmor bir Şenol suratı görürüz.

koca bir milletin ruh sağlığı ellerinde Bayern in

atın şunlara 5-10 tane de herkes kendine gelsin

Dün iş yerinde bir Fenerliyle yani bir türk ile tanıştım. Herifin daha 3.cümlesi mi ne bu maçla ilgiliydi direkt.

"Bunların götü çok kalktı inşallah 8 tane yerler" dedi ve sonrasında bunu ekledi "hiç çekilmiyor bunlar ya artık Galatasaraya bir daha küfür etmeyecegim yemin ederim sizin gibi seviyeli rakibin Allah'ına kurban şunların ağız kokusunu çekiyoruz lanet olsun ya."

Son cümlesinde de Aziz Allah senin bin belanı versin diyip gitti yanımdan :asd:

sent via GSC

Moderatör tarafında düzenlendi:
Size gerizekalı taklidi yapayım: "Sen nasıl Bayern'i desteklersin Alman mısın vatan haini.."

Hayatımda gördüğüm en saçma 3-4 şeyden biri; Futbolda milliyetçilik.

Futbolu oyundan çıkarıp adeta savaşa döndüren ülkemizde görülmesi şaşırtmıyor tabi ki. Umarım 6-7 tane atar da mosmor bir Şenol suratı görürüz.

Almanya da Dortmundlular,Schalkecilar Besiktasin kazanmasini isityor :D En sacma sey dedigin gibi

''maç 7-0 olmuş ,Heynckes Coman i oyuna sokuyor, bir de ''go go'' diye bağırıyor. ayıp dedim. ''7 olmuş hala go yapıyorsun'' dedim. cevap da vermedi. eloğlu acımıyor erto.''
12f3fa6e3eac6237c0d91269023a6336.jpg

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bayern Münih'te ilk 11 oyuncularından Hummels, Boateng, Kimmich, Alaba, Müller ve Lewandowski, Wolfsburg maçına yedekte başlayacak. Sakatlığı nedeniyle kasım ayından beri sahalardan uzak olan Thiago ise ilk 11'de başlayacak.

DWPjiP9XkAA275c.jpg

------------------Ullreich-----------------
Kimmich-----Boateng---Hummels---ALABA (GSin cocugu)
-------------------Vidal------------------
-----------Thiago--------James---------
Robben-------------Lewa----------Coman/Ribery

Cok kötü birsey olacak bu..

FC BAYERN STERN DES SÜDENS

Münih’e yazık oldu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ulreich
rafinha süle martinez bernat
rudy vidal
coman thiago/tolisso rodriguez
wagner

11'i yeterli olur.

ya o degilde wolfsburg bayern macini izliyorum wolfsburgun hocasi bildigin milan baros

Schmidt.webp

Schmidt 2.webp

bu ne lan

Geri
Üst Alt