Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Keyifle izleyeceğim bir maç olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben Bayernin takmadığı şampiyonlar ligi maçı pek hatırlamıyorum. Ha belki gruptan lider çıkmak artık garanti altına alınmıştır son maç öncesi veya böyle iki ayaklı maçların birinci ayağında iş net bir skorla bitmiştir, o zaman çok kasmıyorlar ama bunların dışında bu konuda her zaman çok ciddi oynuyorlar.Takarlarsa 5-0
Takmazlarsa 3-1
Ben Bayernin takmadığı şampiyonlar ligi maçı pek hatırlamıyorum. Ha belki gruptan lider çıkmak artık garanti altına alınmıştır son maç öncesi veya böyle iki ayakları maçların birinci ayağında iş net bir skorla bitmiştir, o zaman çok kasmıyorlar ama bunların dışında bu konuda her zaman çok ciddi oynuyorlar.
Onun olacağını sanmıyorum ama gol yemezler ise iki gol yerler ise üç gol fark ile kazanmaya çalışacaklardır.Yok öyle 7-8-9 olmaz. Insan bir macta nasil 8 yer halen anlamiyorum. Zaman nasil yetti
2 erken gole bakar o iş.hezimet falan beklemiyorum. Maksimum 4-1 veya 5-1 falan biter. Beşiktaş sonuçta Celtic,Bate Borisov seviyesinde değil. Pek zorlayamaz ama hezimet yemez.
2 erken gole bakar o iş.
Kiev karşısında dağılmış bir takımdan bahsediyoruz sonuçta.
Ilk 20 dakika da 2 tane çakarlarsa eyvah ki ne eyvah.
Ama Beşiktaş fazla saçmalamazsa bence de 4-0 falan biter. Sırf GSC uğursuzluğu yüzünden bile 2-0 falan bitebilir bu maç.
sent via GSC