- 27 Ocak 2010
- 139.509
- 105.858
- 5.648
İşimiz Robben'e kaldı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bayern ikinci yarıda farka gider tahminen.love zaten cok iyi.cok ekstra oynuyo.bayern münihin robben ve tolisso ile başlammaması aptallık bi kere.
Liverpool maçı ilk yarı kaç gollü bitmişti beylerumudunuzu yitirmeyin birazdan şenol un içinde gezdirecekler
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Bal mal değil kalende kaleci olunca öyle oluyor.
Vodafone da bjk kaybetmez
Fabri'lik ne oldu la maçta anlamadığımdan soruyorum, yan toplarında çoğuna çıkmadı. Yine Muslera'ya sallayacağım diye geometride bulunmayan şekillere girmişsiniz. Biz olsak 3-4 değil 5 olurdu çünkü bizde ne Pepe gibi stoper var ne Medel gibi orta saha var, ne de önde tehdit edecek forvet var. Love arada önde aksiyonlarada girip tehdit ediyor, ileride Gomis olsa yarı sahayı boş bırakıp çıkarlar zaten. Altıpasa topu bırakacaksın da o da topa vursun, o da basit maçlarda sadece. Zor maçlarda romatizması tutuyor topa da vuramıyor.
Fabri yi yalayanlar i biri yazsın.
Sergen yapar şimdi gerçi
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Muslera en iyi zamanlarında bile Avrupa maçlarında ilk gelen şutu alıyordu..1 tane Avrupa maçımıza damga vurduğu yoktu
SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Muslera olsa coman ın uzaktan şutu, hummelsin kafası goldü. Tartışmasız goldü. 2 topa da bakardı.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
olum sırf ters totem olsun diye iki üç kere Fabri iyi, o ne kurtarış falan dedim de ne oldu ki neyi kurtardı? O top üstüne geldi zaten. Muslera bu seviyelerde olduğumuz zaman çok daha iyisini yaptı. Bokunu çıkarmayın eleştirilerin de
ben begenmiyorum fabriyi,göztepeli beto favorim