İşimiz Robben'e kaldı.

Su macta 150 milyon euroluk oguzhanin oynamamasi buyuk rezillik, dunya mahrum kaldi

Biz 10 kişi kalsak bu maçta 7 tane falan yerdik kesin.Kaleci zaten geleni geçeni içeri alıyor.2 ortada 1 gol yerdik.

tolisso,ribery ve robbeni fatih terim yedek bırsaksa baya bi söverdik herhalde di mi

Fabri'lik ne oldu la maçta anlamadığımdan soruyorum, yan toplarında çoğuna çıkmadı. Yine Muslera'ya sallayacağım diye geometride bulunmayan şekillere girmişsiniz. Biz olsak 3-4 değil 5 olurdu çünkü bizde ne Pepe gibi stoper var ne Medel gibi orta saha var, ne de önde tehdit edecek forvet var. Love arada önde aksiyonlarada girip tehdit ediyor, ileride Gomis olsa yarı sahayı boş bırakıp çıkarlar zaten. Altıpasa topu bırakacaksın da o da topa vursun, o da basit maçlarda sadece. Zor maçlarda romatizması tutuyor topa da vuramıyor.

besiktasımı övüyorsunuz yada pepe kaleci ve medelimi ? besiktası övüyorsanız sıkıntı var balkona cıkın bir hava alın

Fabri'lik ne oldu la maçta anlamadığımdan soruyorum, yan toplarında çoğuna çıkmadı. Yine Muslera'ya sallayacağım diye geometride bulunmayan şekillere girmişsiniz. Biz olsak 3-4 değil 5 olurdu çünkü bizde ne Pepe gibi stoper var ne Medel gibi orta saha var, ne de önde tehdit edecek forvet var. Love arada önde aksiyonlarada girip tehdit ediyor, ileride Gomis olsa yarı sahayı boş bırakıp çıkarlar zaten. Altıpasa topu bırakacaksın da o da topa vursun, o da basit maçlarda sadece. Zor maçlarda romatizması tutuyor topa da vuramıyor.

Muslera olsa coman ın uzaktan şutu, hummelsin kafası goldü. Tartışmasız goldü. 2 topa da bakardı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

olum sırf ters totem olsun diye iki üç kere Fabri iyi, o ne kurtarış falan dedim de ne oldu ki neyi kurtardı? O top üstüne geldi zaten. Muslera bu seviyelerde olduğumuz zaman çok daha iyisini yaptı. Bokunu çıkarmayın eleştirilerin de

Fabri yi yalayanlar i biri yazsın.
Sergen yapar şimdi gerçi

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Fabri ye Muslera dan iyi diyen net vurduruyordur

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Muslera olsa coman ın uzaktan şutu, hummelsin kafası goldü. Tartışmasız goldü. 2 topa da bakardı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Koman'ın şutu çok yavaştı zaten o topu Dünya'da hiçbir kaleci yemez muhtemelen, Hummels'in kafası da üstüne geldi maçı nerenle izliyorsun. Bu 2 topu Dünya'da yiyecek kaleci yok. Aynı performansı Muslera sergilese bacak arası yedi kova diye başlığına saldırırdınız bilmiyoruz sanki.

olum sırf ters totem olsun diye iki üç kere Fabri iyi, o ne kurtarış falan dedim de ne oldu ki neyi kurtardı? O top üstüne geldi zaten. Muslera bu seviyelerde olduğumuz zaman çok daha iyisini yaptı. Bokunu çıkarmayın eleştirilerin de

Olur mu hiç Muslerayı asalım diyenler gelir yakında.

Geri
Üst Alt