Ulan ne hale getirdiler, 2-0, 1-3 gibi skorlara iyi sonuc diyorlar yuhhh ulan. Hey gidi cimbomum hey, sen oynadigin zaman böyle mi oluyordu, pehhhh

Tecavüz olacak diye babam televizyonu açmamızı yasakladı.Adam haklı çıktı beyler.

GSCimbom Forum kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

şampiyonlar liginde bayern münih gibi bir takıma karşı 70 küsür dakka 10 kişi oynamak cidden zor bir durum sonuç olarakta bu skora yansıdı 11 kişi devam etsede kaybedecekleri bir maçtı ancak bu kadar skor olmazdı diye tahmin ediyorum çünkü bayernde çok istekli görünmedi bugün özellikle ilk yarı.

Keyif vermedi bu 5:0 ya.

Beklentilerim karşılanmadı. Silindir gibi üstlerinden geçmelerini istiyordum ben.

sent via GSC

25 pozisyon falan bulmuştur Bayern net skor dahada fecahat olabilirdi

vidayı cidden hala begenen var mı...ben en basından beri begenmiyorum.hatta bjk alıyo diye kıskanıyosun diyolardı...neyini kıskanayım...abartılmıs biri.hataya cok müsait.

Maçtan çok dakikanın kaç olduğuna baktı
DWgmrFiXUAUE5xf

Bayern temkinli olmalı skor tehlikeli türü cepte felan görmesin

Şenol bir sonraki maç öncesi ligde rotasyon yapmalı. Futbol bu, belli olmaz, her şey bitmedi.

Bir tarafları kalkmıştı... Boktan gruptan çıkınca kendilerini birşey sanmışlardı.. Ee tabi görüldüğü gibi kalkan götler böyle iner....

eger kırmızı kart olmasa tam tersi bu skor daha erken olurdu rakip kırmızı yedikten sonra daha rahat oynadı bayern

istanbulda robbery ribben ve thiago lu kadro bekliyoruz hocam

5iktaş geyiği 2. maçta da devam eder gibi.
Coman’ın bu kadar iyi olduğunu düşünmüyordum. Adriano ile GG iki sağ bek oynasalar ikisini de yatırır yere.
kanat organizasyonları çok iyi.
hummelsin trivelaları q7ye tokat gibiydi

şampiyonlar liginde bayern münih gibi bir takıma karşı 70 küsür dakka 10 kişi oynamak cidden zor bir durum sonuç olarakta bu skora yansıdı 11 kişi devam etsede kaybedecekleri bir maçtı ancak bu kadar skor olmazdı diye tahmin ediyorum çünkü bayernde çok istekli görünmedi bugün özellikle ilk yarı.

bayern iki yarıda da full isteksizdi,keşke 11e 11 devam etseydi,belki tempo yaparlardı.bjk şanslı bile 10 kişi kaldıgı için.adamlar zorlamadı hiç

Geri
Üst Alt