Çıkmadık candan ümit kesilmiyor tabii.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

10 kişi kalmamız bozdu falan diyor mal yorumcular, Beşiktaş 13 kişi çıksa skor farklı olmazdı.

Fikret ikinci maçın iptal edilmesini ister mi acaba? Malum fikstürleri sıkışık.

Ulan oynadıkları oyunu kalite farkını görmeden Vida kırmızı kart görmeseydi diyorlar sanki 11 kişi olsalar yenecekler miydi ?

Coman tam Jürgen klopp'un adami

Ayni takimda bulusmalari gerekiyor

Martinez- Vidal fazla düz oldu ya sanki ortada, bir ara bizim Kasımpaşa maçını görür gibi oldum bir türlü açamadılar oyunu. Thiago'da olsa daha farklı bir skor olurdu belki. Vagner Love çıktıktan sonra bile Martinez'i çıkarmamasına anlam veremedim pek hücumda 1 kişi eksik oynadılar resmen.

Şenol denen teknik drektör bozuntusu vidanın yalama olmasından dolayı mutlu olmasın bileklerimi keserim.

GSCimbom Forum kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

kievden 6 yemiş bi takım şu maça şöyleydi böyleydi demesin.bayern münih zaten vidal ve martinezle baslayarak cekingen oldugunu belli etti.tolisso,ribery ve robbenın yedek kalması resmen piyangoydu onlar için.bjk 10 kişi kalınca da adamlar yürüyerek bile hallederiz modunda takıldılar.bjkyi resmen küçük görmüşler,hor görmüşler.

Son düzenleme:
Her şey GSC ahalasinin maç öncesi bayern 5-6 tane atar demesiyle başladı, devre arası en fazla 2-0 biter demesiyle son buldu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yalnız ben hakemden ciddi derece de rahatsızım. Neden atıyorsun adamı, bırak eksik kalmasınlar, neden bahane veriyorsun ellerine.

Hadi madem o haltı yedin, +2 nedir yahu? Bu takım +7 gibi uzatmalara alışık.

Son düzenleme:
600 milyonluk arsenal bile bu sahada 5 yedi, besiktasin bu bütcesiyle 5 yemesi normal. galatasaray veya fener oynasa 9 falan olurdu zaten.

bayern iki yarıda da full isteksizdi,keşke 11e 11 devam etseydi,belki tempo yaparlardı.bjk şanslı bile 10 kişi kaldıgı için.adamlar zorlamadı hiç

11-11 devam etse bu skor olmazdı bilemiyorum yani ben 2-0 3-0 gibi bir skoru zaten bekliyordumda en azından beşiktaşta pozisyon bulabilir zevkli maç olur gözüyle bakıyordum ama olmadı maalesef.

8jk vs 5iktaş ikisini de dene tarafını seç.

Neyse 5iktaş geyiğini baya yaparız, 6 veya 7 falan olsaydı bunu yapamayacaktık o açıdan bakalım xd

yahu 2 sene önce bu adamlar deplasmanda romaya 8 atmadımı fazla kücümsemeyin

gecen sene hakemcikleri olmasaydı reali geciyorlardı

real gelmezse rakip hertürlü en az yarı final görürler ama realin hakemlerle neler yaptıgını gördük psg macında

600 milyonluk arsenal bile bu sahada 5 yedi, besiktasin bu bütcesiyle 5 yemesi normal. galatasaray veya fener oynasa 9 falan olurdu zaten.

o maçlar tempoluydu yalnız.bu maç yürüyerek bitti.arsenal maçcındaki tempo olsa ilkyarı 5 olurdu normalde.toplamda da 11 -0 gibi bi sonuc cıkardı rahat

Geri
Üst Alt