Bu ne ya ahahahahahahah :D :D :D

DV2hS2gWsAEBAOv.jpg

zdf de veriyormus maci
ama trt1den izlemek daha komik olacaktir

Yok yav TRT de hic cekilmiyor maclar, deli gibi bagiriyorlar en dandik pozisyonda bile.

Normalde benim TV de mac falan izlerken sesi 70 üzerinden 25'e falan getiririm ve gayet de yeterli olur. TRT de mac izledim mi o kadar bagiriyorlar ki ses seviyesini 10'lara kadar indiririm. Normal degil ya beynim catliyor her defasinda. Hele hele su Yalcin Cetin denen spiker deli ediyor beni.

Yok yav TRT de hic cekilmiyor maclar, deli gibi bagiriyorlar en dandik pozisyonda bile.

Normalde benim TV de mac falan izlerken sesi 70 üzerinden 25'e falan getiririm ve gayet de yeterli olur. TRT de mac izledim mi o kadar bagiriyorlar ki ses seviyesini 10'lara kadar indiririm. Normal degil ya beynim catliyor her defasinda. Hele hele su Yalcin Cetin denen spiker deli ediyor beni.
onu gec 90li yillardan kalma mikrofon ile anlatiyorlar hala maclari
hep bir cizirti var seste

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

Bu maç ile ilgili tek dileğim; Bayern Munich, en ufak bir rehavet ve acıma duygusuna kapılmasın.

Dürüst olmak gerekirse ilk maçın Almanya'da olması beşiktaş için çok kötü bir durum..

Bayern eminim inönü stadındaki atmosferi görmüş ve gereksiz bir şekilde ciddiye almıştır.

Zaten uzun zamandır Türk takımları ile eşleşmediği için bence soru işaretleriyle dolular..

O yüzden turu ilk maçtan garantilemeyi değil, kopartmayı düşüneceklerdir. 4-6 gol iddia oynayacaklar için garanti orandır :asd22:

edit: 2 farklı yenilgi beşiktaş için bir başarıdır. Bunu başarırlarsa bu mesajı alıntılayıp tebrik edeceğim :hat:

tabi unutmazsam çünkü aklımda 14 şubattan başka birşey yok.. :blush2:

Son düzenleme:
Barcelona olsaydı Beşiktaş'a şans verirdim. Ama buradaki gurbetçi dostlarımız da daha iyi bilir ki Alman disiplini denen bir şey var.

Bayern ufler.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şenol 3 cble oynarsa iyi yapar. Yoksa 4231de beşiktaşın bekleri robben/coman/ribery karşı rezil olma ihtimalleri yüksek. Tosic Pepe ve Tornavida yahut Medel mesela.

Son düzenleme:
Bu arada şimdiden uyarayım:

Bayern Münih, Almanya'da fark attıkları Beşiktaş'la Türkiye'de berabere kalırsa tinerci dostlarımızın

"Vodafone Park atmosferi re re re rö rö rö" sözleri hiç çekilmeyecek noktaya gelecektir.

Bu arada şimdiden uyarayım:

Bayern Münih, Almanya'da fark attıkları Beşiktaş'la Türkiye'de berabere kalırsa tinerci dostlarımızın

"Vodafone Park atmosferi re re re rö rö rö" sözleri hiç çekilmeyecek noktaya gelecektir.
Benim bildigim Bayern her iki macta da tokatlar.

Fark demeyin yine ugursuzlugumuz devreye girecek yoksa.

Bu yüzden Bayern 2-0 alir diyorum. Beline kuvvet Lewa kardesim.

Abi ben bol gol izlemek istiyorum. İyi olan 7 tane atsın :D

----------------fabri----------------
-----Vida------Pepe-----Tosic----
Gökhan--Medel--Atiba--Adriano
Lens-------------------------Caner
---------------Babel---------------

böyle çıkarak 3ten az gol yiyebilirler belki

Geri
Üst Alt