En çokta yogi sinanı izlemek istiyorum maç sonunda.Baya baya eleyeceklerini sanıyor mal.4 0 filan biter ilk maç.

Bayern'in form durumu nasil Almanci dostlar?Forumdaki olumlu hava beni tedirgin etmeye basladi.Bir surpriz falan cikmasin

Bu arada şimdiden uyarayım:

Bayern Münih, Almanya'da fark attıkları Beşiktaş'la Türkiye'de berabere kalırsa tinerci dostlarımızın

"Vodafone Park atmosferi re re re rö rö rö" sözleri hiç çekilmeyecek noktaya gelecektir.

berabere kalma ihtimalleri yok . ilk maçta tır gibi üzerlerinden geçer ikinci maçta da cila çekerler. almanlar buldu mu hoplata hoplata öldürür :)

arkadaşlar ırkçı söylemlerinizi lütfen burada tartışma meselesi haline getirmeyiniz.

Bayern koyup geçsin, niye mi? Dandik bir gruptan çıktılar diye kendilerine avrupa fatihi diyen kargalar yüzünden. Galatasarayın tarihine saygısızlıktır. Şimdi de talisca malına bir Hagi, alex benzetmesi yapıyorlar. Bayernliyim bu turda, zoruna giden varsa kusura bakmasın!

9 olsun bayern in olsun. İlk maç İstanbulda olsaydı "bu işin bayerni var, orada yeneceğiz" derlerdi.

Yine Jahudiler üzerinden espiri ha.

Yazik gercekten, insanlik iyice ölmüs.

jupp heynckes geldiginden beri eski bayern oldular resmen disiplin max düzeyde 90 dk boyunca ve italyan malının oynatıgı gibi bosa top cevirme yok sürekli hızlı hücum

filozof geride bekleyip kontramı arayacak yada allah ne verdiyse saldırayımmı diyecek merak ediyorum

tinercilerin bir şanssızlıgıda şu bayernde su anda bütün oyuncular formda

guinness world records ekibide maci izleyecekmis

bayern city finali olsa keske bu sene harika olur tabi hakemler yine dogramazsa

hqdefault.jpg

Geri
Üst Alt