Bayern'la alakasi yok,bjk iyi takim.

Bjk 10 kisi kalmasa Macta kafa kafaya gidecek havasi vardi

Yanlız en büyük hayal kırıklığı vidal oldu ilk yarıda.Herif neredeyse 45 dakka yürüdü sahada.

2 erken gelirse farka gider yoksa fark beklemiyorum 2-0 falan biter

Biz bu formayla Bayernden 45 dakikada 1 gol yedik... Loading

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Pepe gününde olmazsa çok farklı olurdu skor.
Muthiş oynuyor şerefsiz

o değilde bayern münih son vuruşlarda karı gibi işler yapıyor.vidalın vurdugu top mesela,ondan önce hummelsin kafası yine fabrinin üstüne gitti

Fabri efsane kaleci tam 5 tane top çıkardı yerden veya yavas gelmesi onemli degil 5 tane cikardi istatistik yeter efsane. Muslera olsa hepsini yerdi misal

Bayern'la alakasi yok,bjk iyi takim.

Bjk 10 kisi kalmasa Macta kafa kafaya gidecek havasi vardi
bjk iyi takım ama pepe kac tane tehlikeli pozisyonu kesti gol olacak....ben 3 tane pozisyon saydım.pepe farkı var ciddi

Son düzenleme:
Şenol Güneş çıkarabileceği en iyi kadroyu çıkardı. Love ve Quaresma ile 2 de pozisyon buldular. Yedikleri gol cidden şanssızlık o kadar pozisyon varken şunu yemeleri iyi olmadı.

Negredo kazması olsa hiç bi halt yapamaz Bayernli topçulara karşı. Orta gelecek de kafa vuracak.Love ufak tefek olsa da yetenekli ve tempolu bir adam. Zaten yedekte bir tek Tolgay var iş yapacak. Lens şişmanı, Perisic gazisi Gökhan Gönül ve Oğuzhan kazması bu sahada bir şey yapamaz.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tolisso-Vidal yaparsa baya pozisyon bulur Bayern ikinci yarı,Vidal yerine Martinezde olabilir

Saka maka iyi dayandilar

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

Geri
Üst Alt