Martinez yerine Tolisso girsin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bizde oraya çarpıyor buraya çarpıyor giriyor. 4-5 net pozisyonu var Bayern'in. 1-0 olması başarı.

Coman soldan 3 dribling daha yaparsa 1 kırmızı kart kesin

kaliteli oyuncu kendini bu seviyede belli ediyor pepe medel 0-0'da tuttu skoru uzunca bir süre.

Ama 2.yarı farka gidebilir maç robben oyunda ve gerçekten çok yoruldu tinerciler

bjk ın seviyesinde bir takıma göre çokta fena değiler ve üstelik on kişi ile. Karşılarında Bayern olduğunu unutmamak gerekir.

Love biraz becerikli olsaydı öne bile geçe bildirdiler on kişi ile üstelik.

İçerdeki PSG maçı gibi çıkmış Bayern. Ribery-Robben ikilisinin sakatlığı yoksa ikisinden biri kesin sahada oluyordu.

Liverpool maçı ilk yarı kaç gollü bitmişti beyler :D umudunuzu yitirmeyin birazdan şenol un içinde gezdirecekler

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Bayernin kadroda revizyon yapması şart. Aksi takdirde çok sıradan olurlar. Kendi marka değerine göre çok yetersiz adam var. Hummels ve borteng ikilisi inanılmaz ağar.

Şu anda daha iyi görüyoruz ki bu tinerciler Bayern’le eşleşerek iyi bir kura çekmişler

bjk ın seviyesinde bir takıma göre çokta fena değiler ve üstelik on kişi ile. Karşılarında Bayern olduğunu unutmamak gerekir.

Love biraz becerikli olsaydı öne bile geçe bildirdiler on kişi ile üstelik.

love zaten cok iyi.cok ekstra oynuyo.bayern münihin robben ve tolisso ile başlammaması aptallık bi kere.

Tolisso ve Ribery girerse +7 olur

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

2.yarıda 7-8 net pozisyona girer Bayern bakalım kaçını atabilecek

bjk iyi takım ama pepe kac tane tehlikeli pozisyonu kesti gol olacak....ben 3 tane pozisyon saydım.pepe farkı var ciddi

Aynen Pepe çok konsantre oynuyor şu dakikaya kadar,maçın ağırlığını da düşünürsek Pepe harbi iyiydi.Böyle adamlar lazım demek ki kadronun iskeletini yaşlı oluşturmadığın sürece.

Beşiktaş çok iyi mücadele ediyor. Helal olsun.

Bayern'i hiç beğenmedim. İlk yarı boyunca gözümüzde büyüttüğümüz takım bu mu dedim. Bayern belli ki hiç konsantre olamamış daha doğrusu küçümsemişler. Buna rağmen Fabri ve Pepe'nin olağanüstü performansları olmasa ilk yarıdan 4 olabilirdi. Heykens neden Robben ile başlamadı onu anlamış değilim. James adam olsa Real göndermezdi zaten.

Geri
Üst Alt