Golleri de bir acayip.dumduz siradan goller.

Ben Ea yapımcılarından Moehring diye birinin röportajını okumuştum. Şey diyor en çok zorlandığımız oyuncu tipi Müller ne hızı ne driplingi ne iyi bitiriciliği var ama elit oyuncu overall yukarı çekerken sıkıntı yaşıyoruz demişti.

o degilde ahmet cakarin her dedigi cikiyor, bu adamdan korkmaya basladim, zarfa 5:0 yazdi tam ayni skor geldi, saka gibi.

407786_oac42.jpg

İyi geceler

maç rahat 7-8 olurdu pepe tek başına kafa toplarını alarak direndi yoksa 2-3 tane kafa golü garanti atarlardı. öte yandan maça robben tolisso ile başlasaydı yine 7-8 olabilirdi. ilk yarıyı resmen uyuyarak geçirdi bayern

Ulan bayern ulan bayern az biraz ciddi oynayamadınız. Maçın başından sonuna hep rahatlık hep etrafa gülücükler. Nerede kaldı sizin alman disiplininiz

Cidden Vagner Love övenler var. Adam çöp beyler. Dün de topu ayağında eveleyip gevelemekten başka bir şey yapmadı. İlk 30 dakika harici kayboldu. Beğenmediğimiz Cenk’in büyük ihtimalle atacağı golü tribünlere yolladı. Sahiden ben mi göremedim Love’ın mükemmel oyununu yoksa troll mü?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Artık kendi takımımıza bakma zamanı. Diyelim ki şampiyon olduk. Açıkçası bu kadroyla ( yedek kulübesi dahil ) şampiyonlar ligine gitmek istemem. Görüyorsunuz işte James sakatlanıyor Robben giriyor. Bizde Garry olmasa giren Yasin. Tamam Bayern ile kıyaslamıyorum ama bir Dortmund, Tottenham, Napoli seviyesine çıkabilmek için bile çok kaliteli oyuncular almamız gerekiyor. Bu mali yapı ile bu tarz transferler mümkün değil. Valla iki ucu sıkıntılı değnek.
Oyun tarzımızı da, sistemimizi de oturtmamız gerekiyor artık. Son olarak ben bundan sonra hiçbir Türk takımının son iki senede Beşiktaş’ın çektiği kadar ballı kuralar çekebileceğine de inanmıyorum. Hayırlısı ne ise o olsun hakkımızda.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu bjk lilerin hakeme isyanı neydi tam komedi yere yatıp durdular her topa ıtiraz ettiler

[video=youtube_share;k9GIpA0kW4E]https://youtu.be/k9GIpA0kW4E[/video]:o:hat:

Son düzenleme:
Çok abartılıyor. Ben ezici bir skor beklemiyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu maçta da yanılmadık çok şükür.

"Beşiktaş rezil olacak, tarihi fark olacak diyenler konuya gelip yanıldıkları için özür dilediler mi?"

Beşiktaşımıza 5 yakıştı doğrusu içinde pardon üstünde iyi durdu:D

Geri
Üst Alt