17/18 Son 16 M:2 | Beşiktaş 1-3 Bayern Münih | MS | 14 Mart | Tivibu Spor 2

2-1 5iktaşım alır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Heynckes: "2. maçta çok dikkatli olmalıyız. 5-0'lık avantajımız var ama savunma futbolu oynamayacağız. Kendi futbolumuzu oynayıp elimizden geleni yapacağız."

Beşiktaş'ın daha çekeceği var dedemden

DWgwCGcX4AIIuh8

vida atılmasa 1-2 tane atarız 5 yemeyiz diyen tinerciler varmış,onlar da tatmin olmamış.bu maçı da 5-6 0 alsın bayern münih.büyük bi merakla izleyeceğim

asıl sex bu maçta olacak muhtemelen form tutmaları için tolisso thiago filan ilk 11 olacaklar kargalar yine kırmızı görmezse cok güzel fantaziler olur

Beşiktaş'a 6-0 yetiyor.

Alnitak Alnilam Mintaka

kazansalar ülke puanına çok katıkısı olacaksa 1-0 falan kazansınlar isterim. zaten elendiler.

Şenol Güneş: Şampiyonlar Ligi'nde şansımız kalmadı. Bugünden itibaren Süper Lig'e bakacağız.

diyen bir teknik direktörün kendi sahasında galip gelmek bir kenara, berabere bile kalamaz. Yorumlardan birinde gördüm hatırlamıyorum. O arkadaşın dediği gibi rotasyonun b.kunu çıkarmazlarsa evet Beşiktaş 3-4 tane daha yiyecektir. Seyirci vs. geçiniz efendim.

edit: O lafı diyen Mehmet abimizmiş :asd:

Son düzenleme:
Herkes Bayern rotasyon yapar diyor ama Bjk'de yapabilir.
Bu maçtan 4 gün sonra Başak'la karşılaşacaklar asıl eğlence o zaman çıkar skor anlamında :D

3 konuda fikrinizi almak isterim

1-) turkiyede oynayan yerli-yabanci tum oyuncular en guclu kadroyu olusturacak sekilde kurulsa bayern munih ile eslesmede kim favori olur ?

2-) bayern munih oldu ki cezali oyuncu oynatti ve kendi sahasindaki mac 3-0 aleyhine tescil edildi , istanbulda turu gecebilir mi

3-) bayern munich 5-0 ile buraya geldiginde sahada kalinabilecek en az sayida , yani 7 kisi kalsa (orn ilk yarida) , rakibi (bjk , fener vb farketmez) turu gecebilir mi

Geri
Üst Alt