17/18 Son 16 M:2 | Bucaspor 0-3 Galatasaray | MS | 18 Ocak | A Spor

musap kardeşim az sonra onlayn olup hakkındaki iddialara yanıt verecektir.

acik acik söylüyorum. Gitsinler. 3-4 sacma sapan islerden sonra 1 iyi pas yüzünden begeniyorlarsa begensinler. al selcuk'da assistin assistini yapti. ayni kisilerden cit yok simdi

Moderatör tarafında düzenlendi:
maçta tek düşündüğüm şey var feg mi yasin mi hangisini oynatmasam aklımda soru işareti kalır rodrigez in yeri tartışılmaz bence

Yalnız full ilerde oynuyoruz bee , ulan ne özlemişiz şu oyunu özellikle deplasmanlarda şöyle oyun görmeyeli yıllar oldu.

belhanda nın yerine feguli kanatlarda rodrigez yasin daha verimli oluruz gibi

feg kariyerli falan olabilir ama yasin garry formayı hakediyor.

Selçuk iyiydi. Donk beğendim. Belhanda da kıpırdanma var. İyi demiyorum. Kötü olmamasına bile razıyım. Golde pası güzeldi. Maç içinde koşturup çabalıyor. Biraz pas olayında hataları oldu. Ama önemsiz şeylerdi. Fakat şut çalış abim sen... şut atması lazım. Güzel fırsatlar geliyor ama şut atmaktan kaçınıyor. Vur arkadaş dene...
Onun dışında Yasin çabalıyor güzelde gidiyor. Feg iyiydi. Gomis güzel basıyor. Lato iyi gibi ama güvenmiyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takımın mücadelesi, isteği, arzusu gayet iyi lakin ne bireysel ne de takımsal olarak kesin bir yargıya varamayız. Kayseri ve Osmanlı maçlarında bir görelim bakalım ondan sonra bakarız. Belhanda'nın ilk goldeki pası enfesti. Keza Selçuk bile gayet iyi paslar atıyor aşağı kalır yanı yok. Donk dahi fena oynamadı. Bunu söyleyeceğimi tahmin etmezdim ama FT faktöründen dolayı Donk'dan dahi ümitliyim. Ümitli olamadığım tek bir adam var o da Lato :crushed:

yasin iyi bi oyuncu ama 1 gol atsa dahi 2 pozisyonu hiç etti şu maçta bile.düştüğü pozisyonda gomise vermedi,feghouliye cıkardıgı top sertti

selcuk şamile karşı iyi bi oyun cıkarsın bi zahmet kayseri maçında

Rakip spor toto ikinci liginde kümede kalma mücadelesi veren bir takım. Sinan Gümüş'de olduğu gibi hemen göklere çıkarmayın yetersiz adamları.

belhandanın cezsahasına girmesi iyi bi olay bu arada.son vuruşları da iyi bi futbolcu ama kazmalıgı tuttu bu maçta.

İlk yarıyı izleyemedim. Selçuk için iyiydi diyolar. Öyle midir?

vay be gaza gelmeler baslamis yine
kayseri macinda bir kötü sonucta ilk bunlar sövüyor iste

Geri
Üst Alt