17/18 Son 16 M:2 | Bucaspor 0-3 Galatasaray | MS | 18 Ocak | A Spor

Kücük maclarda yapilan assist sayilmiyor, kupada sov yapmak kolay diyen adamlarin fikri degismis demek he..

Bunun adi karaktersizlik ve art niyet oluyor iste.

Fikir degistirdiyseniz o halde Sneijdere haksizlik etmisim, aptallik etmisim demek sorun olmamali? Bekliyoruz, mevzu kapanacak ya hani.

Oysa ki o kisiler ne oldu da birden dünyaya bakis acilarini degistirdiklerini mantikli sekilde aciklayabilir, mevzu kapanabilir.

Anlatmadiklari sürece, konuyu degistirme cabalari oldugu sürece bana hak verip karaktersizlik yapmis oluyorlar. Sokakta sorsan, erkek adam sözünün arkasinda durar derler.

hakan bey sen çok mu farklısın allasen

denayer-chedjou hata yapınca ramos da hata yapıyor mühim olan takım savunması dersin

serdar aziz hata yapınca saniye saniye video koyarsın , herkes birbirine benziyor boşuna hikaye anlatma

önyargılı olduğumuz topçuları fırsat bulunca gömüyoruz hepimiz

Son düzenleme:
Lato özüne döndü

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Feghouli'nin kalitesini sorgulamaya başladım.

kupa maclari zerre heyecanlandirmiyor beni
hazirlik macindan hallice
lig baslasa artik ya

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

Mesela suna tanik oldum bir kac hafta evvel

bir uye , ismi lazim degil, bu rodriguez de beyin yok , bunu kadroya alanda da beyin olamaz yorumu yapmisti

sonra tudor elestirilerinde ayni kisi , rodriguez i oynatmayarak haketti laf yemeyi yeter artik yorumu yapti

daha ne diyim yani , insanlarin fikirlerinde sozlerinde bir istikrar olmali ama yani

Laf anlama yetisi yok galiba arkadaşda

Yav yeter ya bu ne. Adam Turan gibisiniz yemin ederim ya :ads:

hakan bey sen çok mu farklısın allasen

denayer-chedjou hata yapınca ramos da hata yapıyor mühim olan takım savunması dersin

serdar aziz hata yapınca saniye saniye video koyarsın , herkes birbirine benziyor boşuna hikaye anlatma

önyargılı olduğumuz topçulara fırsat bulunca gömüyoruz hepimiz
Haklilik payin var, ama ben yine birseylere inandigim icin takim savunmasi diyerek birseyler anlatmaya calisiyorum dogru veya yanlis.

Bunlar cevap bile veremiyor. Iste sorun burda basliyor. Insanlarin haksiz olmasi degil, art niyetli olmasi oyunculara karsi.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Mesela suna tanik oldum bir kac hafta evvel

bir uye , ismi lazim degil, bu rodriguez de beyin yok , bunu kadroya alanda da beyin olamaz yorumu yapmisti

sonra tudor elestirilerinde ayni kisi , rodriguez i oynatmayarak haketti laf yemeyi yeter artik yorumu yapti

daha ne diyim yani , insanlarin fikirlerinde sozlerinde bir istikrar olmali ama yani
Evet bende görmüstüm.

Adam degilsiniz diyecek birazdan.
Oglum burada soyledigin sozler sevgilline soyledigin sozlere benzemez. Siyaset gibidir. Fikrin degisebilir, hatta yanlis gormus olabilirsinde. Bu nedir :asd:

feguli adam olmus galiba

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

Feghouli'den memnun değilim.

Donk hala çok gamsız bir görüntü çiziyor.

Eren çok bitik.

Selçuk ve Lato iyi görünüyorlar.

Haklilik payin var, ama ben yine birseylere inandigim icin takim savunmasi diyerek birseyler anlatmaya calisiyorum dogru veya yanlis.

Bunlar cevap bile veremiyor. Iste sorun burda basliyor. Insanlarin haksiz olmasi degil, art niyetli olmasi oyunculara karsi.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Evet bende görmüstüm.

valla bizim toplum böyle hani senin dediğin gibi sadece bizim topraklarda yetişenler değil yurtdışında olanları da

birine taktık mı veya beğenmedik mi ne yaparsa yapsın sallamaya devam

sneijder dünya kalitesinde bir topçu ona artniyetle yaklaşmak hele klübe bunca şey vermişken gerçekten zor iş fakat

bu kadar artniyetli adamın oluşmasında (en azından bu forum için) sen ve senin gibi bazı renktaşlarımın da payı olduğunu düşünüyorum

bu arada selçuk inanı bu maç için savunan var mı görmedim ama varsa ona da yazıklar olsun

Son düzenleme:
Mesela yine su an ugur ciftci basliginda terim i elestiren yazi yazan kisilerden biri , tudor un lato ve belhanda transferlerini elestirirken , terim hic bir sey bilmese gaz verir ve abuk sabuk adamlar aldirmaz demisti

iste yorumda istikrar diye beklentimiz bu tip seyler

Fikirde istikrar nasıl oluyor onu anlamadım
Istikrar derken sabit fikirlimi olmak gerekiyor

Geri
Üst Alt