Ayının gol sonrası kayışı çok enteresandı. O hareketin 2. devreye yansımaları olur. İlk yarıdan çok daha gergin bir ikinci yarı bekliyorum. En az 2 kırmızı ve olaylar bekliyorum. Hayırlısı.

Hasan Ali amma mal yaw. Alper ondan daha mal tabi.

Ayı oğlu ayı ya

DXOSBWqW4AA6zIg.jpg

Sakatlık istiyoruz sakatlık, gerginlik kırmızı filan kesmiyor.

keske her hafta oynasalar yav

Casper_VIA_V5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bjkin en kötü 3 topcusu da eski fbli topcu olmasi tesadüf mü sizce

bjkli turgay bile kafa göz dalacakti neredeyse 3 ayiya

Mehmet Ekici muazzam bir oyuncu yaw Valbuena falan hikaye bence adamın her pası enfesti ama eksik Bjkye direnemezler 3 veya 4 gol yemiş olurlar maç sonunda

arkdaş futbol maçı değil smek down izliyoruz sanki o ona kaydı o buna vurdu sonra tc taraftarları çok cahil. bu olayları izleyerek buyuyen insan ister istemez total futbol oynayan takımları izleyince sıkılır yav.

Son düzenleme:
Caner Erkin ve Nabil Dirar arasında soyunma odası koridorlarında tartışma yaşandı.

Yiyin birbirinizi

Fenerbahçeli Nabil Dirar ile Beşiktaşlı Caner Erkin arasında koridorda tartışma yaşandı. (A Spor)

Allahım inş. uçan tekmelidir.

Abarttın bence. Vida tam uyum sağlayamadı ama iyi stoper, zaten satsalar sağlam karla satarlar. Lens'e bu sene ne oldu bilmiyorum ama bazı oyuncular sürekli oynayıp o güveni aldıktan sonra iyi oynarlar. Bugün adamın bomboş pozisyonda pas kovalaması tamamen güvensizlikten. Bizim Yasin o deparı atıp Aatıf'ı deviremez bir kere golü kaçırsın:d

Bu Volak ayisi suana kadar sokakta nasil dayak yemedi hic anlamiyorum. Adamdan ulkenin yuzde 90 nefret ediyor.

Ikinci yarıya işim çıktı iyi mi ya. Lanet olsun şamatanın devamını kaçıracağım.

sent via GSC

Geri
Üst Alt