Pato 10 milyon 7 demedim ki ayrıca italya ligi pato nun oynadığı senelerde türkiyeden dahada sertti ve hep birlikte ingilteredeki (futbol sert oynanır pl de ) performansini gorcez. Jose konusundaki negatifliginide selçuk hayranligina bağlıyorum bende selçugu severim ama artık misyonunu doldurmaya başladı. Onun performans kaybı da ne hikmetse burak geldikten sonra oldu. Neyse inşallah iyi oynarlarda bişey olur takımdan iyi şekilde ayrılırlar.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Devamlılığı yoktu onu diyorum

Milanda 5,5 sene felan oynamış

Ligde 30 maç üstü oynadığı tek bir sezon var

Devamlılığı yoktu onu diyorum

Milanda 5,5 sene felan oynamış

Ligde 30 maç üstü oynadığı tek bir sezon var
Evet çünkü yanlış hatirlamiyosam 17 yaşında Milan a geldi. Ve o ligde sakatlanmamsi imkânsızdı ayrıca bazı sorunları oldu. Ama suan yasin ve fiziği hem akıl olarak hemde dayanıklılık olarak çok daha iyi durumda alinabilirdi ve süper olurdu. Buragi sat 7 ye üzerime 3 5 bişey koy al işte bukadar basit ti ama yerli sevicileri yaptirtmadi Allaha havale ediyorum bu cahilleri

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sana göre tabi,senide futbol dünyasında ciddiye alanın olmadığına göre konuşmaya pek gerek yok

Kimi ne kadar ciddiye aldıklarına Uefa'nın yaptığı röportaj ve videolara bakabilirsin ;)

Röportajlara bakacaksak her oyuncu neredeyse önemli oluyor. Korumaktan beynin yandi galiba. Error vermeye basladi sonunda. Yada cok pis bir kussun ama 2008den beri üyesin pek sanmam.

Röportajlara bakacaksak her oyuncu neredeyse önemli oluyor. Korumaktan beynin yandi galiba. Error vermeye basladi sonunda. Yada cok pis bir kussun ama 2008den beri üyesin pek sanmam.

Alamancı rütbeni bil öyle konuş

Sen kimsinde beni kuşlukla itham ediyorsun dön bir aynaya bak utan sonra gel hadi yavrum

Alamancı rütbeni bil öyle konuş

Sen kimsinde beni kuşlukla itham ediyorsun dön bir aynaya bak utan sonra gel hadi yavrum

sana mi sorcaktim koc ?

Ulan ülkede bile neredeyse her takimin cm'i bizim lescuktan daha iyi . Sende gelip ne diyorsun burada. Cahillik budur aslindada neyse. Kendi hayal dünyada yasa. Orada lescuk 10 kere ballon d'oru almistir

sana mi sorcaktim koc ?

Ulan ülkede bile neredeyse her takimin cm'i bizim lescuktan daha iyi . Sende gelip ne diyorsun burada. Cahillik budur aslindada neyse. Kendi hayal dünyada yasa. Orada lescuk 10 kere ballon d'oru almistir

Evet bana soracaksın

2014 yılında üye olmuşsun artis artis konuşmalar

Dikkat ette ayağını kaydırmasınlar

Karşı görüşe saygı diye birşey yok cahillikle suçlar

Cahil olanlar belli yorum yapmaya gerek yok

Evet bana soracaksın

2014 yılında üye olmuşsun artis artis konuşmalar

Dikkat ette ayağını kaydırmasınlar

Karşı görüşe saygı diye birşey yok cahillikle suçlar

Cahil olanlar belli yorum yapmaya gerek yok

lescuga karsi birsey denildigi zaman hemen küplere binip, karsisindakine yapmadiklarini birakmayan bir herif icin baya cok konusuyorsun bu konu hakkinda he nedersin ?

Istersem hemen bugün üye olayim istersem 10 sene önce yinede senin bu lescuk askin insani baya korkutuyor .

Git baska takimlari bir izle. Onlarin cm lerine bir bak. HALEN lescuk gibi noksan bir herifi bizim kaptanimiz olarak görüyorsan. problem sendedir. Yada harbi Selcugun akrabasisin.

Burak,Hamit,Umut,Sabri.. yi savunan ya Galatasaray düsmanidir ya da Fosil beyinlidir açık ve net.Hangi mantık Buragi savunur ya ? Buragin oynadığı her maç 12 ye 10 mücadele veriyoruz.Bide üzerine astronomik ücretler bayiliyoruz.Ondan sonra başkanlar çıkar para yok diye ağlar.
Paralarımiz çöpe gidiyor .Birilerinin beyinsizligini biz mi cekicez.Ben gidicem alışveriş yapicam bi dünya ki Burak bey ultraluks bir hayat sursun.Yok öyle bi Dünya .
Hee aglama mevzuna gelince adam Galatasarayi, Bjk ile karıştırıyor.Burasi Galatasaray.Bol yalanlarla o makama gelebilmek için attin durdun.Şimdi de demogoji yapıyorsun.Öyle ucuza urun satarak o kadar borcu temizleyemezsin.Kucuk dusunerek büyük kazanamazsin.Küçük düşünen insanın da bu kulüp den içeriye sokulmaması lazim.Bunlar yüzünden zarar ediyoruz.

lescuga karsi birsey denildigi zaman hemen küplere binip, karsisindakine yapmadiklarini birakmayan bir herif icin baya cok konusuyorsun bu konu hakkinda he nedersin ?

Istersem hemen bugün üye olayim istersem 10 sene önce yinede senin bu lescuk askin insani baya korkutuyor .

Git baska takimlari bir izle. Onlarin cm lerine bir bak. HALEN lescuk gibi noksan bir herifi bizim kaptanimiz olarak görüyorsan. problem sendedir. Yada harbi Selcugun akrabasisin.

Dediğin gibi küplere binme durumu olmuyor.Hak edine hakettiği gibi davranırım

Özgür rdaşla fikirle ayrı olsa bile nasıl tartıştık

Seninle tartışacak bir şey yok çünkü o seviye sende yok

Dediğin gibi küplere binme durumu olmuyor.Hak edine hakettiği gibi davranırım

Özgür rdaşla fikirle ayrı olsa bile nasıl tartıştık

Seninle tartışacak bir şey yok çünkü o seviye sende yok

haklisin senin seviyene inmek istemem :) neyse yeter bukadar. Asktan Kör bir insanla tartismaya giremez insan.

Sadece gol bir başina önemli degil. messi saha içinde rakibin aklini aliyor. Burak bizim aklimizi aliyor. aradaki fark bu.:(

Tam bir alamancı yorumu şaşırtmadın

Sus ve yalovaya devam et hadi canım

iste . Baska birsey diyemiyor. Bundan dolayi hooooppp kisisel olalim. Tipik cahil geri kalmis bir insan iste ;) Almanciyiz ee nolmus , senin gibi lescugun bir tarafinin kili degiliz ya hamdolsun

Messi örneği verdik diye adamlar Messiyle kıyaslıyorum sanıyor

Neyse sizin futbol bilginiz bu kadar işte

Size iyi vizyonlar dilerim ;)

iste . Baska birsey diyemiyor. Bundan dolayi hooooppp kisisel olalim. Tipik cahil geri kalmis bir insan iste ;) Almanciyiz ee nolmus , senin gibi lescugun bir tarafinin kili degiliz ya hamdolsun

Ne olduğunu kabul etmen güzel

Daha açık bir şekilde yazsana adamsan

Ben seviye derken tamda bundan bahsediyordum işte

Herneyse boş yapmaya devam edebilirsin

Geri
Üst Alt