adamlık dersi vermeye kalkan biri evvela canının sıkıldığı üyeleri alttan körükleyip tahrik edip ceza almalarını sağlayıp sonra da bunun geyiğini yapmaz. sen o hakkı çoktan kaybetmişsin.
şu forumda kaç tane adam senle sorun yaşadı hiç dönüp baktın mı kendine ?
şimdi de kalkmış telefon no istiyor.
numaramı kalkıp farklı sitelere farklı ünvanlarla geyiğine vermeyeceğinden nasıl emin olabilirim ...
senden bahsediyoruz burda bilmem anlatabildim mi ?
sedat rts sen kimin 4.uyeligiydin bak unuttum simdi

[email protected]

hep boyle uyelik aliyosun ya burdan

haa bu arada hani kustuydun bi daha girmeyecektin foruma

sozunde dursana

Burak yılmaz bize katkıları olmuştur ama saldı eskisi gibi değil ama bununda ciddi anlamda kanatların verimsiz olması da tesadüf değil burağın yanına bir forvet alsaydık rekabet bize artı yansıcaktı ama bunu yapmadı bizim sözde yönetimimiz.o yüzden kısırlık devam eder forvette.

Burak yılmaz bize katkıları olmuştur ama saldı eskisi gibi değil ama bununda ciddi anlamda kanatların verimsiz olması da tesadüf değil burağın yanına bir forvet alsaydık rekabet bize artı yansıcaktı ama bunu yapmadı bizim sözde yönetimimiz.o yüzden kısırlık devam eder forvette.

Eskisi gibi değil.Ayrıca bizim istediğimiz ve sürekli konuştugumuz tipte bir forvet değil.Burakla bu iş yürümez.Adamın yaş 30 oldu biz hala burak efendinin ofsaytı ögrenipte gol atmasını bekliyoruz.

Gol attıktan sonra taraftara el sallıyorsan gideceksin.Ama sende karakter olmadığı için takımda kalman normal.Allah belanı versin lanet,işe yaramaz,yeteneksiz herif.

O değilde belki gitmek istedi ama birakmadilar? Takıma karşı mı oynasın napsin?

Kendisini salmasinin ana problemi alternatifsizligi. Adam biliyor zaten ilk 11deyim niye kendimi gösterim.

Adam gibi bir forvet alsaydik bak nasıl *** sıkısiyor.

Kendisini salmasinin ana problemi alternatifsizligi. Adam biliyor zaten ilk 11deyim niye kendimi gösterim.

Adam gibi bir forvet alsaydik bak nasıl *** sıkısiyor.

Adam gibi forvet alsaydıkta sıkısmazdı.Adamın nasıl olsa 2019a kadar devam eden sözleşmesi var.Hamit gibi bu da yattıgı yerden parasını alırdı.Bugüne kadar taraftardan bir dünya tepki alıp kendini sıkmayan adam forvet gelince mi sıkacak hiç zannetmiyorum.

Adam gibi forvet alsaydıkta sıkısmazdı.Adamın nasıl olsa 2019a kadar devam eden sözleşmesi var.Hamit gibi bu da yattıgı yerden parasını alırdı.Bugüne kadar taraftardan bir dünya tepki alıp kendini sıkmayan adam forvet gelince mi sıkacak hiç zannetmiyorum.

Yedekte kalmak için egosu çok büyük. Kendini gosterirdi buna eminim

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Yedekte kalmak için egosu çok büyük. Kendini gosterirdi buna eminim

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

oynayıp da bir dünya küfür yemek inan daha zoruna gidiyor ama kendini kasmıyor. 2019 yılına kadar kazık çakmış ..aysal sağolsun iyi iteledi bize.
drogba gibi efsane bu hıyarı adam edemedi daha da kimse edemez.

Adam doğru söylemiş sen edmilson u önerdiğinde bu adam futboldan anlıyo diye düşünmüştüm senin için ama sonradan bu fikirlerini görünce ( genel olarak )kesinlikle futbolla alakan dahi yok diye düşünmeye başladım. Ya insanları trolluyosun yada kusura bakma ama çok bilmislik ve direk muhalefet oluyosun. Burak ilk geldiği günden beri hiçbir zaman aman aman bir forvet olmadı sadece bir sezon biraz iyi geçirdi gerisinde hep bildiğimiz son vuruşlari berbat burakti işte. Ayrıca o balotelli takımda olsa bu ligi donunda sallardi. İyi forvetlerde gol kaçırır ama Asla burak kadar son vuruşlari kötü olmaz çünkü adamda bu özellik yok. Kafa topları yok bitiricilik yok. İnsanlar istemezler bu durumda podolski bile daha iyi kafa vuruyor burak tan ki kanat oyuncumuz Bir sürü şey varda neyse... Şunuda ekliyim messi gelse buragin performansini gösterse onuda istemez taraftar burdaki insanlar salak değiller hele koyun hic değiller

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Adam doğru söylemiş sen edmilson u önerdiğinde bu adam futboldan anlıyo diye düşünmüştüm senin için ama sonradan bu fikirlerini görünce ( genel olarak )kesinlikle futbolla alakan dahi yok diye düşünmeye başladım. Ya insanları trolluyosun yada kusura bakma ama çok bilmislik ve direk muhalefet oluyosun. Burak ilk geldiği günden beri hiçbir zaman aman aman bir forvet olmadı sadece bir sezon biraz iyi geçirdi gerisinde hep bildiğimiz son vuruşlari berbat burakti işte. Ayrıca o balotelli takımda olsa bu ligi donunda sallardi. İyi forvetlerde gol kaçırır ama Asla burak kadar son vuruşlari kötü olmaz çünkü adamda bu özellik yok. Kafa topları yok bitiricilik yok. İnsanlar istemezler bu durumda podolski bile daha iyi kafa vuruyor burak tan ki kanat oyuncumuz Bir sürü şey varda neyse... Şunuda ekliyim messi gelse buragin performansini gösterse onuda istemez taraftar burdaki insanlar salak değiller hele koyun hic değiller

Emin misin :)

Jose konusuna girmen yeterli

Adamı sırf yabancı diye savunuyorlar

Umut fizik gücü saglamak icin oynatiliyor, genel anlamda defansif nedenler ile alakali.

2014-06-2017-24-471403277938_d.jpg

Boylu, postlu, ve fizik var Umut´da... Demmeki adam etkiliyor TD´leri.

Bir cok.kez farkettim Umut sonradan oyuna girecegi zamanlar teknkk direktorden taktik alirken iki elini bagliyor boynunu indiriyor.
Tum hocalar saygili,caliskan diye seviyor umutu.

Emin misin :)

Jose konusuna girmen yeterli

Adamı sırf yabancı diye savunuyorlar
Savunabilirlerki hocam yani sonuçta selçukta öyle çok iyi top oynamıyor idare ediyor işte buragi hiç beğenmezdim ama selçuk ilk geldiği sezon açıkçası efsane top oynamıştı. Yani oda geriledi joseye şahsen bende şans verilmesi taraftariyim

Savunabilirlerki hocam yani sonuçta selçukta öyle çok iyi top oynamıyor idare ediyor işte buragi hiç beğenmezdim ama selçuk ilk geldiği sezon açıkçası efsane top oynamıştı. Yani oda geriledi joseye şahsen bende şans verilmesi taraftariyim

Olay buysa Burak'ta savunulabilir çok rahat

82 tane gol atmış bu adam daha ne yapsın ? :)

Herkeste bu Selçuk ilk sezonki gibi oynayamıyor muhabbeti ne zaman bitecek acaba

O zamanki sistemle şuan oynadığımız sistem arasında hiçbir bağlantı yok keşke bir anlasanız :)

O zaman bende derim Sneijder nerelerde ? :)

Herkeste bu Selçuk ilk sezonki gibi oynayamıyor muhabbeti ne zaman bitecek acaba

O zamanki sistemle şuan oynadığımız sistem arasında hiçbir bağlantı yok keşke bir anlasanız :)

O zaman bende derim Sneijder nerelerde ? :)

Sneijder oynamıyo diyosan git bi deli doktoruna görün aydın derim :D

Yaw selçuk için en iyi değerlendirme cümlesi ''yoklukta gider'' olsa gerek

Yaw selçuk için en iyi değerlendirme cümlesi ''yoklukta gider'' olsa gerek
Selçuk geçen seneye göre iyi ama Sneijderle kıyaslamak dünyanın en büyük beyin fakirliğidir Sneijder dünya standartlarında bir oyuncudur yanına drogba gibi world class oyuncu koyarsan Sneijder daha da iyi oynar telles bile farkettiriyodu performansında.

Geri
Üst Alt