Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Neyse sakinim
Birazdan cezasını yer
Birazdan cezasını yer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Karaktersiz heee ?
Sen nasıl Galatasaraylısın olmaz olsun senin gibisi
Takimin hali bazilarinin basina mi vurdu nolduBence tehlikeli sularda yüzüyorsunuz.
hadi canım başka kapıya Allah versin..
Takimin hali bazilarinin basina mi vurdu nolduBence tehlikeli sularda yüzüyorsunuz.
Utanmada yok adamda
Yazık senin gibilere
noldu ringo ringo şişeler oynayamadın mı ?
kıyamam![]()
Raporladım mesajını zaten merak etme
Gerekli cezayı aldığında ağlama am 'a tam' am mı _?
aşağısı kasımpaşa....gidip gelip benden tımar istiyorsun adamda küfür yemek alışkanlık oldu![]()
Özelden telefon nonu yazar mısın
Dediğin kadar adam mısın görelim
Özelden telefon nonu yazar mısın
Dediğin kadar adam mısın görelim
adamlık dersi vermeye kalkan biri evvela canının sıkıldığı üyeleri alttan körükleyip tahrik edip ceza almalarını sağlayıp sonra da bunun geyiğini yapmaz. sen o hakkı çoktan kaybetmişsin.
şu forumda kaç tane adam senle sorun yaşadı hiç dönüp baktın mı kendine ?
şimdi de kalkmış telefon no istiyor.
numaramı kalkıp farklı sitelere farklı ünvanlarla geyiğine vermeyeceğinden nasıl emin olabilirim ...
senden bahsediyoruz burda bilmem anlatabildim mi ?
Burak Yilmaz iyi topcu sadece formsuz bu sene West Ham a gitse agzin acik Buraki izlerdin ve izlerdik hep beraber.adamlık dersi vermeye kalkan biri evvela canının sıkıldığı üyeleri alttan körükleyip tahrik edip ceza almalarını sağlayıp sonra da bunun geyiğini yapmaz. sen o hakkı çoktan kaybetmişsin.
şu forumda kaç tane adam senle sorun yaşadı hiç dönüp baktın mı kendine ?
şimdi de kalkmış telefon no istiyor.
numaramı kalkıp farklı sitelere farklı ünvanlarla geyiğine vermeyeceğinden nasıl emin olabilirim ...
senden bahsediyoruz burda bilmem anlatabildim mi ?