Takimin hali bazilarinin basina mi vurdu noldu :D Bence tehlikeli sularda yüzüyorsunuz.

Özelden telefon nonu yazar mısın

Dediğin kadar adam mısın görelim

adamlık dersi vermeye kalkan biri evvela canının sıkıldığı üyeleri alttan körükleyip tahrik edip ceza almalarını sağlayıp sonra da bunun geyiğini yapmaz. sen o hakkı çoktan kaybetmişsin.
şu forumda kaç tane adam senle sorun yaşadı hiç dönüp baktın mı kendine ?
şimdi de kalkmış telefon no istiyor.
numaramı kalkıp farklı sitelere farklı ünvanlarla geyiğine vermeyeceğinden nasıl emin olabilirim ...
senden bahsediyoruz burda bilmem anlatabildim mi ?

adamlık dersi vermeye kalkan biri evvela canının sıkıldığı üyeleri alttan körükleyip tahrik edip ceza almalarını sağlayıp sonra da bunun geyiğini yapmaz. sen o hakkı çoktan kaybetmişsin.
numaramı kalkıp farklı sitelere farklı ünvanlarla geyiğine vermeyeceğinden nasıl emin olabilirim ...

Kimler yaşamış mesela ?

İsim ver yada boş yapma

R sende alışkanlık olmuş herhalde

Simdi gercekci olalim Burak Yilmaz İngilterde oynasaydi gol krali olma sansi yuksekti bence.Burakin son zamanlar bizde kotu yinede İngilterede estirir Burak.

Burak Yilmaz iyi topcu sadece formsuz bu sene West Ham a gitse agzin acik Buraki izlerdin ve izlerdik hep beraber.

Sedat tekkas'in oldugu konularda kavga eksik olmuyor nedense

Geri
Üst Alt