Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben demiyorum ki kusursuz oyuncu. Her medyada çıkana neden inanıyorsun? Madem öyle neden Drogba ve Pandev alındı? Bu ikisi Burak yokken mi alındı?
Ayrıca şu takımda en kritik 5-6 adam say desem mutlaka Burak sayılır. Takımda o kadar sorun varken sizin Burak'a bu kadar saldırmanıza şaşırıyorum.
Yoksa sonuçta Burak babamın oğlu değil.
Uyuzun keyfi yerinde.
![]()
Adamin umrunda bile degil Atletico maglubiyeti. Trabzona bir gol atar sonra yine "oooh kral kapaklari takti" diyen gerizekalilar geri döner.
Top kontrolü olsa messi olurduYa kulüpte onlarca sorun var bir taktınız Burak. Kimse dünya yıldızı falan demiyor ama bu kadar sorun içinde kime sallayacağınızı şaşırdınız.
Yönetim adam akıllı golcü alsaydı hem Burak hem takım rahatlayacaktı. Bu olmayınca Burak'ta aşırı baskı oluştu.
Burak formsuz mu? evet. Ama bu onu kötü futbolcu yapmaz. Ligde 2 kez gol kralı olan ŞL'de 8 gol atan adam kim olursa olsun kötü oyuncu olmaz.
Top kontrolü,sırtı dönük oyun vs. yapsaydı zaten bu istatistiklerle bizde değil 30-40M'ye üst klasman takımlarda olacaktı. Beleş gol atıyormuş? bu kadar kolaysa neden diğerleri atamıyor?
İlla birine sallayacaksanız Burak'tan önce bir sürü isim var.
madrid maçında 1 tane olumlu hareketi yok ama medyada 1 tane eleştiri yok bu adamla ilgili.. Nasıl bir gücü varsa bu adamın medyada şaşıyorum artık..
gücü mücü yok herifin. Baska adam gibi türk forveti olmadigindan dolayi, herkes buna susuyor.
Mesela Hakan Süküre saniyorum herkes giydirmistir. Medya olsun baskalari olsun. Cünkü o zamanlar baya iyi golcüler vardi
gücü mücü yok herifin. Baska adam gibi türk forveti olmadigindan dolayi, herkes buna susuyor.
Mesela Hakan Süküre saniyorum herkes giydirmistir. Medya olsun baskalari olsun. Cünkü o zamanlar baya iyi golcüler vardi
Musap come back :asd22: