Ben demiyorum ki kusursuz oyuncu. Her medyada çıkana neden inanıyorsun? Madem öyle neden Drogba ve Pandev alındı? Bu ikisi Burak yokken mi alındı?

Ayrıca şu takımda en kritik 5-6 adam say desem mutlaka Burak sayılır. Takımda o kadar sorun varken sizin Burak'a bu kadar saldırmanıza şaşırıyorum.

Yoksa sonuçta Burak babamın oğlu değil.

Ben de diyorum ki bu adam kritik oyuncu diye lansedilen ama geldiğinden bu yana takımı kanser eden bir numaralı kişi. Selçuk'un bile bu halinde sorumlu. Drogba-Sneijder gelmese bu adamın kanserini çok daha önce hissederdik. Bu var diye santrafor da alınmıyor. Umut ile kıyaslanıyor. Chedjou santrafor oynasa bunun kadar oynar zaten.

Adam futbolcu değil bir kere bırakın santraforluğu. Futbolu bilmeyen, 20 senedir topla uğraşmasına rağmen 5 metreye pas atamayan, kafa topuna çıkmaya zahmet etmeyen bir kazma.

kritik maclarda iyi oyunu gectim golü bile yok lan neyine savunuyorsunuz

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Galatasaray öyle bir kulüp ki, bu adam varken onu kesecek adam aldırmazlar.

Üzerine geçtim bu adam bir şekilde ayrılsa ondan sonra da Burak'tan daha iyisini yine bir süre almazlar. O kadar eleştirdiniz bakın ne yararlı adamı yediniz dedirtmek için.

O derece kısır bir zihniyet tarafından yönetiliyoruz.

Uyuzun keyfi yerinde.

0a831edbfdc44447943a4315e8f85dd3.jpeg

Adamin umrunda bile degil Atletico maglubiyeti. Trabzona bir gol atar sonra yine "oooh kral kapaklari takti" diyen gerizekalilar geri döner.

Hakkını yemeyeyim şimdi.Bütün takım gülüyor fotolarda.Tabii beni sinirlendiren bu herifin gülmesi.

Herifin menajeri çok para istemeseydi simdi 2. sezonunu Lazio'da geçirmis olurdu.

Burak, Selçuk ve Podolski'nin 3 Milyon Euro almasından daha skandal tek bir şey var o da Hamit Altıntop'un da bu parayı alması.

Hamit-Olcan-Sabri-Tarık nasıl bu takımda o paraları alıyor çok çok garip, ayıp, hainlik resmen.

Elmander - Necati forvet hattiyla takim yardiriyordu. Güzel futbol oynuyorduk. Nezaman Buraki aldik, takim güzel futbolu oynayamaz oldu. Hersey istatistik degil. Hersey istatistik olsa Burak Yilmazi kimse bizde tutamazdi. Takim futboluna verdigi zarar , attigi gol sayisindan büyük. Bunu anlamak icin bir futbol dehasi olmaya gerek yok.
Aynisi malesef yedegi Umut icinde gecerli.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Ya kulüpte onlarca sorun var bir taktınız Burak. Kimse dünya yıldızı falan demiyor ama bu kadar sorun içinde kime sallayacağınızı şaşırdınız.

Yönetim adam akıllı golcü alsaydı hem Burak hem takım rahatlayacaktı. Bu olmayınca Burak'ta aşırı baskı oluştu.

Burak formsuz mu? evet. Ama bu onu kötü futbolcu yapmaz. Ligde 2 kez gol kralı olan ŞL'de 8 gol atan adam kim olursa olsun kötü oyuncu olmaz.

Top kontrolü,sırtı dönük oyun vs. yapsaydı zaten bu istatistiklerle bizde değil 30-40M'ye üst klasman takımlarda olacaktı. Beleş gol atıyormuş? bu kadar kolaysa neden diğerleri atamıyor?

İlla birine sallayacaksanız Burak'tan önce bir sürü isim var.
Top kontrolü olsa messi olurdu

Sirti dönük oYNasa ibrahimovic olurdu

Hava topu alsa drogba olurdu

Böyle mi avunuyorsunuz.

Bu adam topa siçramaya tenezzül etmiyor. Topu 2 saniye tutamiyor. prese başladigimizda Hücum faul yapiyor. Bu var diye forvet alinmiyor. Sneijdere sövüyor. Çiftligi yapti burayi. Ben de en önce bu herifin sorgulanmasi lazim diyorum. Bunun kelle gitti mi gerisininde gelir.

madrid maçında 1 tane olumlu hareketi yok ama medyada 1 tane eleştiri yok bu adamla ilgili.. Nasıl bir gücü varsa bu adamın medyada şaşıyorum artık..

bu adama kral diyolar bide ahahaha

buraktan ancak kıçımın kralı olur

madrid maçında 1 tane olumlu hareketi yok ama medyada 1 tane eleştiri yok bu adamla ilgili.. Nasıl bir gücü varsa bu adamın medyada şaşıyorum artık..

gücü mücü yok herifin. Baska adam gibi türk forveti olmadigindan dolayi, herkes buna susuyor.

Mesela Hakan Süküre saniyorum herkes giydirmistir. Medya olsun baskalari olsun. Cünkü o zamanlar baya iyi golcüler vardi

İstatistiklerine saygı duyuyorum ayrıca şu an ki takımda alternatifi yok. Devre arasında iyi bir santrafor alarak Burağı alternatif yapmalıyız.

Geri
Üst Alt