o gol mol degildi. Bana o posisyona gol demeyin. O maci da kazandik demeyin. IBB macini da bala aldik, ki Burak baktim 2 mac kacirmis. Zaten ha Burak oynuyor ha oynamiyor, takim zaten boktan oynuyor irkcimiz sagolsun

Burak atınca gol oluyor da onlar atınca niye olmuyor?Buz gibi goldü.Şahane soktuk.

skorlara bak diyorsun degilmi.

TS maci O pinball golü haric naptik. Salak Ndoye ve Gerizekali Erkan Zengin Allaha sükür kazma ciktilar. Mac 5:1 gibi bi skorla bitebilirdi. Keza IBB de öyle, baldan haric birsey yoktu-
Boyle maçlar olacak. Ama girdiklerini de atacaksın. Burak yokken yakaladığın az sayıda pozisyinları değerlendirmen daha yüksek ihtimal. Tabi umut da olmayacak.

Maçın özetini şimdi izledim. Qral atmış yine golünü.

Burak atınca gol oluyor da onlar atınca niye olmuyor?Buz gibi goldü.Şahane soktuk.

tamam güzel goldü Allaha sükür aldikta. BIZ GALATASARAYIZ. Les trabzona karsi ezik gibi oynayip 1 yarim yamalak posisyonla gol oldu. Bunun simdi Burak atinca anca gol olmasi ne alaka ?

Boyle maçlar olacak. Ama girdiklerini de atacaksın. Burak yokken yakaladığın az sayıda pozisyinları değerlendirmen daha yüksek ihtimal. Tabi umut da olmayacak.

basimin üstüne. Ama birisi Umut derse agir sacmaliyordur. Takimin forvet Podolski olup kanada ya birisini almamiz gerek yada Sinani oynatmak. Yada Adebayoru alacaksin

bir gün forumdan ihraç alacağım belli olursa şu burak denen pis herifi kral kral diye yalayanları kalaylamadan gitmek nasip olmasın ..övgü mesajlarına kusasım geliyor
umut değil ama umutlu kadro daha iyi top oynuyor zira leşçuk bu herife çalışmak adına podolksi ve sneıjder'i eziyor top atmak istemiyor.
zaten atılan topları da ya kaybediyor ya da faul yapıyor doğal olarak duvara çarpan top bize dönüyor baskı yiyoruz.

Son düzenleme:
Hâlâ Burak Yilmaza laf eden kabzımalları baglayacaksin Umut Bulut kazmasini izleteceksin. Sonra anlayacaklar.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tesadüf. Bana söyle hangisinde iyi oynadık? Trabzon maçı 70'te çıktı ve bir şans golüyle kazandık. Antep maçı çok mu iyiydik? Başakşehir maçı ilk isabetli şutumuz gol oldu.

Ben forvet alınmasın demiyorum sadece şu an en iyisi Burak diyorum. Fener maçına yetişirse ağır ve uyumsuz savunma karşısında koşularıyla etkili olabilir.
Doğru şimdiye kadar fb maçlarında çok etkili oldu!!!

Hâlâ Burak Yilmaza laf eden kabzımalları baglayacaksin Umut Bulut kazmasini izleteceksin. Sonra anlayacaklar.

Kes lan ikiside birbirinden beter fil boku değerinde Burak hangi zor maçta etkili oldu? Burak ve Umut'a ilk geldiği günden beri sövüyoruz.

skorlara bak diyorsun degilmi.

TS maci O pinball golü haric naptik. Salak Ndoye ve Gerizekali Erkan Zengin Allaha sükür kazma ciktilar. Mac 5:1 gibi bi skorla bitebilirdi. Keza IBB de öyle, baldan haric birsey yoktu-
Burak la mükemmel oynuyo bu takım değil mi?Nasıl izliyosunuz futbolu merak ediyorum...

Kes lan ikiside birbirinden beter fil boku değerinde Burak hangi zor maçta etkili oldu? Burak ve Umut'a ilk geldiği günden beri sövüyoruz.
Siz sövün. Burak Yılmaz bu takımın yegane en iyi golcusudur. Golü çeker.

Ayrıca lanli manli konuşma kafanı kirarim senin. Şerro.

Burak ile Umut'u kıyaslarsan tabiki Burak dersin yahu bunu büyük keşifmiş ve insanlar Umut oynasın dermiş gibi sunmayın. Sizin mantığınıza göre Bilal ve Sabri doğru kararlar. Zira ikisi de geçen seneki oyuncularımız Veysel ve Yekta'dan iyiler. Bu mudur yani?

yürü git
burak dediğin yandan şişme yüzünden hayvan gibi baskı yiyoruz. umut kazmadır ama en azından saçma salak ofsayta düşmüyor faul yapıp topları ezmiyor takımın hepsi bana çalışsın deyip sonra da sıçıp bırakmıyor.
ikisi de aynı bok ama umutlu kadroyu buraklı kadroya tercih ederim

Geri
Üst Alt