- 13 Ekim 2014
- 108.819
- 58.477
- 4.588
La Burak gol atsin diye Penalti verildi ya la![]()
takimin penalticisi Burak. Niye verildi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
La Burak gol atsin diye Penalti verildi ya la![]()
o gol mol degildi. Bana o posisyona gol demeyin. O maci da kazandik demeyin. IBB macini da bala aldik, ki Burak baktim 2 mac kacirmis. Zaten ha Burak oynuyor ha oynamiyor, takim zaten boktan oynuyor irkcimiz sagolsun
Hakemin penaltı vermesi adına. ..penaltı nın haklı yada haksız verildiği hakkında değil. .Bu arada Burak ın gol atmasına sevinenlerdenim. Galatasaray im kazasında ; )takimin penalticisi Burak. Niye verildi ?
Boyle maçlar olacak. Ama girdiklerini de atacaksın. Burak yokken yakaladığın az sayıda pozisyinları değerlendirmen daha yüksek ihtimal. Tabi umut da olmayacak.skorlara bak diyorsun degilmi.
TS maci O pinball golü haric naptik. Salak Ndoye ve Gerizekali Erkan Zengin Allaha sükür kazma ciktilar. Mac 5:1 gibi bi skorla bitebilirdi. Keza IBB de öyle, baldan haric birsey yoktu-
Burak atınca gol oluyor da onlar atınca niye olmuyor?Buz gibi goldü.Şahane soktuk.
Boyle maçlar olacak. Ama girdiklerini de atacaksın. Burak yokken yakaladığın az sayıda pozisyinları değerlendirmen daha yüksek ihtimal. Tabi umut da olmayacak.
fb'ye gol at, en azından beraberlik alalım posterini odama asacam.
B.k gibi penaltı kullandı sahtekar üçkağıtçı.
Doğru şimdiye kadar fb maçlarında çok etkili oldu!!!tesadüf. Bana söyle hangisinde iyi oynadık? Trabzon maçı 70'te çıktı ve bir şans golüyle kazandık. Antep maçı çok mu iyiydik? Başakşehir maçı ilk isabetli şutumuz gol oldu.
Ben forvet alınmasın demiyorum sadece şu an en iyisi Burak diyorum. Fener maçına yetişirse ağır ve uyumsuz savunma karşısında koşularıyla etkili olabilir.
Hâlâ Burak Yilmaza laf eden kabzımalları baglayacaksin Umut Bulut kazmasini izleteceksin. Sonra anlayacaklar.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burak la mükemmel oynuyo bu takım değil mi?Nasıl izliyosunuz futbolu merak ediyorum...skorlara bak diyorsun degilmi.
TS maci O pinball golü haric naptik. Salak Ndoye ve Gerizekali Erkan Zengin Allaha sükür kazma ciktilar. Mac 5:1 gibi bi skorla bitebilirdi. Keza IBB de öyle, baldan haric birsey yoktu-
Siz sövün. Burak Yılmaz bu takımın yegane en iyi golcusudur. Golü çeker.Kes lan ikiside birbirinden beter fil boku değerinde Burak hangi zor maçta etkili oldu? Burak ve Umut'a ilk geldiği günden beri sövüyoruz.
Hâlâ Burak Yilmaza laf eden kabzımalları baglayacaksin Umut Bulut kazmasini izleteceksin. Sonra anlayacaklar.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi