hayvandao yerine şabandao'yu alırız
inch bunu da w-ham utd alır devre arasında

Diğer forvetin umutsa ayağı kopmadığı sürece oynaması gereken futbolcu ....

Ama ben olsam 2 sinide yedek başlatır podolskiyi forvet oynatırdım

Umut ve burak yürüyene kadar oynamalı diyordu dengetor.Sağolsunlar onlarda yürüyor.Hemde öyle böyle yürümek değil.Ruh gibiler.

forvet yokluğu en büyük eksikliğimiz,sinan çok güçsüz,umut u saymıyorum bile,üstüne basacağın yoksa bile basılası basılası ortalıkta dolanan böcek gibi

Burak zaten salmaya çok müsait bir yapıda.Üstüne rekabete gireceği bir futbolcu yokken zahmet etmiyor bile.Niasse, Umut ve Burak'tan çok daha iyi.Burada biz yanıldık biraz.Şimdi forvet hattında tutunacak,güvenecek dalımız yok.

Maçı izlemedim.Dün penaltı pozisyonları dışında pozisyonunu görmedim özetlerde.3'te 2 pasla oynamış.30 dakika ne yaptı bu herif?Umut'a bu kadar sövülüp bu herife bir şey denmemesinin sebebi nedir?

7glkpxsv.png

Sezon basında o kadar dedik forwet diye ..Mario gomez kacırdık Fernandao kacırdık Huntelaar veya pato bunlardan birini alsaydık cok iyi olcaktı dünkü macta Fark yaratırdık ama burak küsmesin umut küsmesin diye evlatlarına kıyamayıp forwet almadı Hanzo ..!

Burak eğer Ba'nın pozisyonunda kendini yere atsaydı net penaltı verirdi. Ayrıca ne zaman oyuna girdi takım iyi oynamaya başladı. Maç başında oynasa bu maç çok farklı olurdu.

Maçı izlemedim.Dün penaltı pozisyonları dışında pozisyonunu görmedim özetlerde.3'te 2 pasla oynamış.30 dakika ne yaptı bu herif?Umut'a bu kadar sövülüp bu herife bir şey denmemesinin sebebi nedir?

7glkpxsv.png
FB defansının geriye çekilmesini sağlamış. :asd2: Zaten biz yüklenmeye başlayınca geriye çekileceklerdi, Burak ile alakası yok. Adam topa değmek için en ufak bi hırs göstermiyor, defans niye geri çekilsin?

''Biz zaten yüklenecektik'' hahaha 60. 70. dakikaya kadar neyi bekledik arkadaş, lan 5-0 oluyodu skor neredeyse. Ama olsun biz zaten yüklenecektik.

Not: İki forvetiniz varsa ve biri Umut'sa diğeri bacakları kopana kadar oynamalıdır.

Son düzenleme:
Fener maçında 30 dakikada 100'de 100 pas isabetiyle oynamış. :005:

lyogl3t9.png

Mehmet demirkol diyor ki hamza hamzaoğunun istediği forvet mario gomez tipi bir adammış.Kendisi transfer dönemi boyunca bunu dile getirmedi hatta ara sıra ntvspordaki partnerine sence galatasaraya forvet gerek mi gibi sorular sorarak algı yönetimi yapmakla meşguldü.Gomez beşiktaşa geldikten sonra da galatasarayın aradığı adam gomez demeye başladı nasıl olsa iş işten geçti.Nasıl olsa gomez beşiktaşa geldi artık hayranı olduğu(!!!) burak yılmaz için tehdit değil artık.

Hatta kendisi o kadar burak sevdalısı ki gomez gelse bile burak oynamaya devam edermiş.Korkmasına gerek yokmuş.Doğrı gomez gibi adam gelince de burak oynar.Döneriz 4-4-2'ye atarız sneijderi sola.Nasıl olsa önemli olan burakın oynaması.Yahu bu adam nasıl kesilecek peki size göre.Van persie kesiliyor kimsenin sesi çıkmıyor bu adamın nasıl bir dokunulmazlığı var.

Demirkol önderliğindeki bu medya olduğu müddetçe bu adam 40 yaşına kadar 11 oynar bu takımda kimse hayal falan kurmasın.İbrahimovic gündeme geldiğinde bile gidip eski başkanlarla röportaj yapıp ''burak ibrahimovic gelince küser mi'' diye haber yaptıran bir medyadan bahsediyoruz sonuçta.

Futbol fakirlerine koymaya devam etmektedir

Geri
Üst Alt