B.k gibi rakibi buldu zaten b.k gibi rakiplere karşı sürekli atıyor önemli olan kaliteli rakiplere karşı ne yaptığı. Bu maçlarda koca bir hiç

koydukca kudurtuyor bizim yendıgimiz her rakip bok gibi zaten

Valla Umut'tan sonra ilaç oluyor yemin ediyorum. Yok böyle bir his. Nazar değmesin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kralllllll is bek. Benficaya da koy kralllllllllllllll.

Savunmayacagim ama umut x 100 = Burak. Goleri bu değerlendirmeye saymadım üstelik

Şimdi biri çıkar ''kralcılar damlar buraya'' der. Biri çıkar ''rokip kötü yoooooo'' der. Adamlar forumu ipe dizmiş resmen Burak hakkında az bi olumlu yorum yapana b.k atmaya başlıyolar.

Umut'tan sonra Burak oynayınca forvet budur diyorsun. Biz hakikaten Umut'a az sövüyoruz.

2.Ligte ancak oynar. Burak eğer sakatlık yaşamasa şu an Gomez'den fazla gol atmıştı.

Burak'ı Galatasaray'a yakıştıramıyorum ama eğer Umut forvetse Burak kraldır.

Eldeki en iyi forvet. en iyi yerli forvet. Ligdeki en iyi 3 forvetten birisi.

Ama Galatasaray'ın forveti sadece Burak olmamali mutlaka yaninda daha teknik bir oyuncu sart.

★★★★

Şimdi biri çıkar ''kralcılar damlar buraya'' der. Biri çıkar ''rokip kötü yoooooo'' der. Adamlar forumu ipe dizmiş resmen Burak hakkında az bi olumlu yorum yapana b.k atmaya başlıyolar.

sorma ya.. Sanki başka takımın oyuncusu. Adam ağzıyla kuş tutsa yaranamaz bazılarına.

Her zaman ki kötü oyunundan tek farkı 2 golüydü. Biri penaltı tabi. Ama 2. gol güzel. Tüm forvetlerimiz kötü. Bari şöyle pozisyonları her maç değerlendirse.

Oyun olarak bikaç günde çağ atlamış. Bugün 2 kez hava topuna kalktığına şahit oldum.

Yalniz dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama bu adam ne zaman sakatliktan ciksa 3-4 mac gibi bir periyotta daha fazla efor sarf ediyor.

Sonra yine ayni tas ayni hamam.

Lig sonuncusu iki top yapmaktan aciz takımlara krallık yapar anca. Çakma kral.

Löw: dün Galatasaray maçını izlediğimden beri aynı soruyu soruyorum kendime. Gomez değilde Burak niye alman değil.

Ohhhhhh, Burak artık emeklilik garantisini aldı herhalde bizde

Löw: dün Galatasaray maçını izlediğimden beri aynı soruyu soruyorum kendime. Gomez değilde Burak niye alman değil.

Ohhhhhh, Burak artık emeklilik garantisini aldı herhalde bizde

Böyle birsey dedigini düsünmüyorum acikcasi. Adam böyle birsey söyleyip Gomez'e laf atmaz herhalde.

Geri
Üst Alt