- 22 Kasım 2008
- 41.419
- 3.496
- 2.003
B.k gibi rakibi buldu zaten b.k gibi rakiplere karşı sürekli atıyor önemli olan kaliteli rakiplere karşı ne yaptığı. Bu maçlarda koca bir hiç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi biri çıkar ''kralcılar damlar buraya'' der. Biri çıkar ''rokip kötü yoooooo'' der. Adamlar forumu ipe dizmiş resmen Burak hakkında az bi olumlu yorum yapana b.k atmaya başlıyolar.
Bazı şerefsizler adama burda emek hırsızı bile demişti bjk taraftarı diyor bunu düşünün..sorma ya.. Sanki başka takımın oyuncusu. Adam ağzıyla kuş tutsa yaranamaz bazılarına.
Löw: dün Galatasaray maçını izlediğimden beri aynı soruyu soruyorum kendime. Gomez değilde Burak niye alman değil.
Ohhhhhh, Burak artık emeklilik garantisini aldı herhalde bizde
Twitter'da gördüm demin ama yalan olabilir tabiki. Galatasaray son dakika diye hesap paylaşmışBöyle birsey dedigini düsünmüyorum acikcasi. Adam böyle birsey söyleyip Gomez'e laf atmaz herhalde.
Twitter'da gördüm demin ama yalan olabilir tabiki. Galatasaray son dakika diye hesap paylaşmış