En nefret ettiğim Galatasaray oyuncusu.Daha önce hiç kimseden bunun kadar nefret etmedim.Madrid maçında olmaması iyi oldu.Her hareketine ifrit oluyorum.

yokluktan seni izledikçe umutu, umutu izledikçe seni arar oldum. ikinizinde allah belasını versin

Yüzünden düşen zaten bin parça. Gidecek iddiaları ne kadar doğru bilemiyorum. Gitsin, yeni gelin kız gibi trip atıyor. Sneijder çırpınırken, bu beyefendi kıçını sallaya sallaya yürüdü.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Drogba gittiğinden beri forvetsiz oynuyoruz. Penaltıyla istatistik kasmaya devam etsin bu da.

Yine bir büyük maç yine sahada yok...Son 3 senede bu 15.şampiyonlar ligi maçı ve penaltı dışı sadece 1 gol attı bu adam.Son 15 ş.ligi maçı 1 gol sadece.Yani kalan 14 maçta tek golü yok penaltı dışında.Herkes gol atıyor diyor ya ondan söylüyorum.

Artı geldiğinden beri 15'e yakın derbiye çıktı penaltı dışı tek golü var.

Sahada zaten yok gol de atmıyor ama oynamalı değil mi hep bu adam...İbrahimovic bile gündeme geldiğinde burak var çok gerek yok diye düşünen kafalar hiç ağlamasın bu adamı izlerken..

umut bundan 2 kat iyi yok mu arkadaş altyapıdan bir adam koyun bundan kötü değildir heralde bıktık triplerinden de beceriksizliğinden de

Forumun futbol fukaraları hafta sonu gol atınca kral ilan ederler bunu 3 senedir hep aynı şeyler

ulan arkadaş hep şunu diyorum bunu galatasaraya pazarlayan kişi her kim ise dünyaca ünlü bütün global firmalara sesleniyorum aradığınız ceo Türkiyede.

ulan arkadaş hep şunu diyorum bunu galatasaraya pazarlayan kişi her kim ise dünyaca ünlü bütün global firmalara sesleniyorum aradığınız ceo Türkiyede.

Bu adam daha bizimle ilk adı geçtiğinde burada Elmander mi Burak mı tartışmasında bana bir sürü laf dendi. Neymiş Elmander golcü değilmiş. Burak 30 gol atmış, santrafor pres yapsın diye değil, gol atsın diye varmış...Bir sürü klişe ile alıp geldiler bu yeteneksizi ve taraftar da destekledi.

En büyük sorun beyinsiz olmasi. Bir gram bile zeka yok bunda.

Sirf Burak olsa neyse de dolu beyinsiz futbolcu var bu takimda.

Bir insan yaptigi hatalari hic fark etmez mi, hic düzeltmez mi?

Bu adam daha bizimle ilk adı geçtiğinde burada Elmander mi Burak mı tartışmasında bana bir sürü laf dendi. Neymiş Elmander golcü değilmiş. Burak 30 gol atmış, santrafor pres yapsın diye değil, gol atsın diye varmış...Bir sürü klişe ile alıp geldiler bu yeteneksizi ve taraftar da destekledi.

Bu adamı savunmak için futbol literatürüne karambol futbolcusu diye bir kavram ilave edildi :D

Sana ne desek boş yetenek fukarası.Sen dahil Sabri,Umut gibi yetenek fukaralarından kurtulduğumuz gün bayram edeceğiz.

Bu oyuncunun hiç bir önemli maçta gol attigini geçtim iyi oynadigini görmedim. anadolulara gol atinca kral diyorlar buna.

Olsa olsa ofsayt krali olur bundan. Beyni incelenmeli. Sarisi var. Topu eliyle aliyor. Ne desem boş.

Geri
Üst Alt