Takımı santrafor mevkisinde sana ve umut denen kepazeye mahkum edenlerin allah belasını versin! Gün yüzü görmesinler!

Katkı verdi beyler, haksızlık etmeyelim. Bazen kendimizi Bayern ile, Real ile falan karıştırıyoruz.

Keşke ŞL'de 8 gol attığı sezon satılsaydı... Bunu diyorum gerçi ama o dönem Burak'ı satsalar, yönetimi yerden yere vururduk vizyonsuz diye. En başta da ben :D

Defol git ya

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Katkı verdi beyler, haksızlık etmeyelim. Bazen kendimizi Bayern ile, Real ile falan karıştırıyoruz.

Keşke ŞL'de 8 gol attığı sezon satılsaydı... Bunu diyorum gerçi ama o dönem Burak'ı satsalar, yönetimi yerden yere vururduk vizyonsuz diye. En başta da ben :D

Bu sözlerden sonra avatarin agliyor abi.:asd22:

Ah ulan keşke W.Ham'a gitseydin la

Kurtulacaktık ne güzel

Son üç sezonda CL'de iki golü var biri penaltı zaten. Hani hücum setlerinde herhangi bir işlevi yokta gol atamayınca hiç çekilmiyor, neredeyse Umut daha faydalı diyeceğim.

bi ise yaramiyor. Bi Forvet oyuncusu tek Gol ile oyuncu olmaz. Ha GOlleri de dizmiyor.

Bi insan da top kapar, ilk yarim saat 10 tane Top havadan ona geldi, hic bir tanesini indiremedi, yada kendi oyuncusuna birakamadi. 188 Boyunla zaten Kafa topuna cikamiyor, bu sezon Podolski 182 boyunla daha fazla kafa golu atti. Bos alan da acmiyor Baros gibi, bari baska oyuncu girip ceksin. Defol Git.

tek care podolski forvet buda yedek kalacak devre arasi tekrar bilic yoklarsa bunu almak icin derhal gönderilmeli el atli icabinda buraka biraz para verilmeli ki gitsin

Bu yeteneksize verilen sans Berk Ismail Unsal'a verilseydi bu capsizin on kati iyi golcu olurdu.

şekilsin hımna,havalar o biçim,2 penaltı attı diye kıç tavanlarda

Oyununu bi kenara bırakalım da bu kafayla devam edersen zor kalırsın takımda.

koşmayan, hava topuna yükselmeyen, sarı kart yiyen(gereksiz) topcu mu olur lan. Salak ofsaytlarını geçtim üstelik

sneijder gibi adam baskı yapıyor bu yürüyor.

seref yoksunu karaktersiz,bilerek atılmaya calisti hakem atmadi

senin gelmisini gecmisini halini tavrini tribini siii....

Kasıtlı bir şekilde ikili mücadeleden kaçıyormuş gibi geliyor. Bir ara hava topuna çıkarken olduğu yerde boşa zıpladığını görünce gülesim geldi.

burak'ın gitme zamanı geldi artık.Ofsayta düşmesine gol kaçırmasına filan şimdiye kadar hiç kızmadım.Ancak dünkü gördüğü sarı kart beni gönderin demektir.

Herkes yükleniyor ama bala 1 gol atınca qral buraqcılar gene sahne alacak.

Ulan ya..ak gibi boyun var, bir topu nasil indiremiyorsun?

Ya bu adam senede 20 gol atsa nolur? Futbol yoksunu. İki tane vuruş tarzı var onu yakalarsa atıyor işte

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray'ın başkanına inanacaksak 9 milyon reddedildi bunun için. Ve gerçekse bu olay nedeni eminim ki hocanın biz Burak'ın boşluğunu dolduramayız düşüncesidir.

Geri
Üst Alt