evet ceza vermeyin adamda böyle karsilik versin size

Takımı güzel satıyorsun aferim

3. attigimiz golde Olcan oraya gitmese gol olmazdi. Burak denen hiyar topu bekliyor. Zahmet edip öyle vuracak topa. Ne berbat topçudur bu

Umut ile birleşince voltrani oluşturuyorlar. Hadi Umut birşeyler çabaliyim diyip agzimiza ediyor. Sen hiç bir halt yemiyorsun.

Şimdiye kadar sevmedigim oyuncular oldu ama sen en nefret ettigim insansin. futbolcu demiyorum.

Son 2 maçta ilk 11'de başladı. Kazandığımız puan sıfır.

Sakatken mağlubiyetimiz yoktu.İlk 11 çıktığı 3 maçtan sonra 2 mağlubiyet aldık hamdolsun.

Sen varsan her şey eksik,sen yoksan her şey tamam.

mac boyunca ceza sahasında topla bulusamamıs bu adam.

forvet diye milyonlar veriliyor.

burak hiçbi zaman tam bi forvet olmadı tamam gecmis yıllarda golleri atmıstır son vuruslardan. amma velakin su ara son 3-4 maç berbat dahi denmiyecek kadar kötü oynuyor.

ve buna rağmen oynatılıyor bu adam.

evlatlar evlatlar diyerek transfer yapılmadı forvete, 2sini toplasan 1 forvet yapmayacak adamlarla oynuyoruz.

golü geçtim burak oynadığında 1 kişi eksik oynuyoruz eksik

Servet'in Ankaragücü performansı bile daha iyiydi

Eli belinde geziyor baska da bir halt yaptigi yok.

Podolski bu takimin AS forvetidir, aksini iddia eden cikmaz herhalde.

şu haliyle florya ya sokmamak lazım karaktersizi.
dünya umurunda değil artistin

Bu da oynamıyor Sinan da. Hiç değilse Sinan'ı kazanma şansı var. Az da para kazanır çocuk. Bu kral abimiz kafada bitirmiş.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yazın transfer sezonunda west hama satılcağı zaman ortalığı inleten GRALcıları pistten alalım komik oluyorlar.

Formaya ihanet ediyor. Gözümde Umut kadar değeri kalmadı bugünkü maçtan sonra. Kötü oynarsın anlarım, mücadele etmemek ne demek?

Bu herife satilsin dedigimde biri elinde 1 forvet var onu mu satalim diyordu. Bende dedim ki Burak sana ŞL'İNDE maç alir mi. LİGDE öyle böyle götürüyoruz zaten. En azindan bedava maaş almazdi. Bugün 3 gol atmişiz. 1 GOLDE payi var mi. Ceza sahasinda topla buluşmamiş. Sahada yürüyor. GS'a GELDİGİN GÜNE Lanet olsun.

Yazıklar olsun senin gibi adama.

Geri
Üst Alt