Son 2 maçtır sahada ruh gibi geziyor bu arkadaş, sanki silah zoruyla, çıkmazsan topuğuna sıkarız diye sahaya atmışlar gibi. Aga hadi diyelim şantajla, olmadı rica minnetle çıkarttılar, bari biraz olsun koşuyor, mücade ediyor gibi yap ya, yap ki bizim gibi seni seven geri zekalı mallar en azından çabalıyor, çalışıyormuş gibi diye seni savunacak argümanlar bulabilsin.
(((
Yok anasını satayım, adam küser oynamaz, depresyona girer oynamaz, 2 kötü laf edilir oynamaz, bana tatlı bişey söylemediniz der oynamaz, rakip küfretti der oynamaz, altıma yaptım der oynamaz, depresyona girer oynamaz, trip yapar oynamaz, kalbimi kırdınız der oynamaz, yeterince övmediniz der oynamaz, sevginizi göstermediniz der oynamaz, kıçım ağrıyor der oynamaz, ktrip yapar oynamaz, ban ne der oynamaz, sana ne der oynamaz, nasıl olsa paramı alırım der oynamaz... aga senin işin top oynamak la!!! Sahada ruh gibi gezeceksen git nereye istersen oraya!!! Önce terini akıt ve terinin son damlasına kadar ver ve sonra ne bok yiyorsan ye kardeşim!!!
Sahada terinin son damlasını verip te yapamadığın zaman benim gibi seni seven ve güvenenlerin yüzüne tükür be kardeşim! Ama son 2 maçtır sahada oyunuyormuş gibi yaparsan benim giblerin senin yüzüne tükürse yeridir be kardeşim!!