Bu herife satilsin dedigimde biri elinde 1 forvet var onu mu satalim diyordu. Bende dedim ki Burak sana ŞL'İNDE maç alir mi. LİGDE öyle böyle götürüyoruz zaten. En azindan bedava maaş almazdi. Bugün 3 gol atmişiz. 1 GOLDE payi var mi. Ceza sahasinda topla buluşmamiş. Sahada yürüyor. GS'a GELDİGİN GÜNE Lanet olsun.

Podolski'nin golunde kafa topunu alamayarak katki sagladi.Sayet alabilseydi o gol olmazdi.

Adam mı? Burak mı?

Burak ve Adam ile
Umut ve Adam sözcükleri kesinlikle birbirine yaklasamaz

Lanet gelsin hamza ve yönetime.

burak-yilmaza-sen-adam-misin-diyen-taraftar_191715-1160_640x360.jpg

:P

Şaka bir yana ben de ciddi ciddi sorgulamaya başladım artık.

Maç boyunca isabetli şutu var mıydı? Leş Eskişehir'e karşı 2 gol atınca hemen yeniden Kral oldu. İşte foyan böyle ortaya çıkar.

Adamsın kral

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hasan şaş diyor ki buraka top gelmemiş kanatlar çalışmamış bir forvetin etkili olması için top gelmeliymiş.Pozisyona giremeyince arkadaşları sokamadı oluyor.

5 pozisyona girip kaçırsa çok pozisyona girdi diyorlar.

Atsa zaten heykeli dikilmeli diyecekler neredeyse.

İşte rıdvan,demirkol,şansal,sinan engin gibi bunlarla ahbab çavuş ilişkisine sahip adamlar bu ve bunu gibi yerli oyuncuları öyle koruyorlar ki öyle saçma argümanlarla savunuyorlar ki bu adamları bu medyayla ne yaparsan yap kesemezsin.Aslında bunlara rağmen kesersin de asıl sıkıntı bu adamların gözünün içine bakan ve taraftar olarak geçinen adamlar.

Sneijder 5 kişiyi geçip boş kaleye buraka verse bu da kaçırsa ''bakın burak yine doğru yerde diyip'' algı yönetimi yaparlar ve bu bahsettiğim gözleri kör olmuş taraftar grubu da gelir bu adamı bunlarla savunur.Emin olun şu an sallıyorlar ya akşama önder özen,hasan şaş hafta içi her gün demirkol yine bunları normale çevirir.

Son 2 maçtır sahada ruh gibi geziyor bu arkadaş, sanki silah zoruyla, çıkmazsan topuğuna sıkarız diye sahaya atmışlar gibi. Aga hadi diyelim şantajla, olmadı rica minnetle çıkarttılar, bari biraz olsun koşuyor, mücade ediyor gibi yap ya, yap ki bizim gibi seni seven geri zekalı mallar en azından çabalıyor, çalışıyormuş gibi diye seni savunacak argümanlar bulabilsin.
frown.png
(((

Yok anasını satayım, adam küser oynamaz, depresyona girer oynamaz, 2 kötü laf edilir oynamaz, bana tatlı bişey söylemediniz der oynamaz, rakip küfretti der oynamaz, altıma yaptım der oynamaz, depresyona girer oynamaz, trip yapar oynamaz, kalbimi kırdınız der oynamaz, yeterince övmediniz der oynamaz, sevginizi göstermediniz der oynamaz, kıçım ağrıyor der oynamaz, ktrip yapar oynamaz, ban ne der oynamaz, sana ne der oynamaz, nasıl olsa paramı alırım der oynamaz... aga senin işin top oynamak la!!! Sahada ruh gibi gezeceksen git nereye istersen oraya!!! Önce terini akıt ve terinin son damlasına kadar ver ve sonra ne bok yiyorsan ye kardeşim!!!

Sahada terinin son damlasını verip te yapamadığın zaman benim gibi seni seven ve güvenenlerin yüzüne tükür be kardeşim! Ama son 2 maçtır sahada oyunuyormuş gibi yaparsan benim giblerin senin yüzüne tükürse yeridir be kardeşim!!

Moderatör tarafında düzenlendi:
benide biktirdin ya artik. Defol git lan. Yaz transfer dönemi seni eger okadar yipratmissa kafani karistirmissa, defol git kisin

Sakatlıktan sonra toparlanamamış kendi standartlarında.Forvet almamak saçmalıktı.Devre arası diyorlar şimdi dalga geçer gibi.Kulvarlarda yarıştan koparsak istersen Messi'yi getir.Planlama-öngörme gibi birşey yok.

Podolskinin golü öncesi Yasin'İn ortasına çıkışını defalarca seyredin. Amatör kümelerde bile o boyda oyuncular o topları alıyor.
Timing 0
Zıplama 0

Dünkü maçta Burak'ın gol pozisyonu istatistiksel olarak 0

ufak maçların büyük golcüsü...
bu yüzden benfica ve atl madrid defansları sana top göstermiyor.
miyadını doldurun zaten ayrılmak da istiyormuşsun...
ANCA GİDERSİN

Eskişehir gibi ligin en kötü takımına 2 gol attı diye kral ilan edenler şimdi ne diyecekler acaba?Takımdan defolup gideceği günü sabırsızlıkla bekliyorum.Sabri ile beraber takımına en büyük kanseri.

SM-G531F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasarayın 3 senedir leş gibi futbol oynamasının bir numaralı sorumlusu.Sırf bu adam oynayacak diye elli tane sistem denendi.Şu yetersiz kadro bile onun olmadığı 1 aylık dönemde oynayabileceği en iyi futbolu oynadı.

Bu adama 3 yıldır 100 tane maçını izledikten sonra hala iyi futbolcu diyen adam ya kördür,ya canlı tek maç izlememiştir ya da fenerlidir.

Galatasarayın 3 senedir leş gibi futbol oynamasının bir numaralı sorumlusu.Sırf bu adam oynayacak diye elli tane sistem denendi.Şu yetersiz kadro bile onun olmadığı 1 aylık dönemde oynayabileceği en iyi futbolu oynadı.

Bu adama 3 yıldır 100 tane maçını izledikten sonra hala iyi futbolcu diyen adam ya kördür,ya canlı tek maç izlememiştir ya da fenerlidir.
Aynen katılıyorum Elmanderli Necatili sezonda hiç sistem felan konuşmuyorduk ama bu geldi CL'de çeyrek final oynadığımız zaman bile iyi oynamıyorduk bu adamın oynadığı takımda sistem felan olmaz

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt