Cümle kurmanızdan bile belli ediyorsunuz hemen.. Bi defol git kendi kuş cennetine be arkadaş zorla küfür mü edelim yedi ceddine
Ruh hastası. Sen kimsin lan bana laf edecek .
Rezil bir taraftar Profili çıkıyorsun. Seninle aynı fikirde olmayan fenerlimi oluyor.
Çek git hemen kafamı attirma karakter yoksunu.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yedi ceddin içine ne var ne yok girmiyor mu?Bence bir çelişki içerisindesin.Bu kadar gergin yazmanı da anlayamadım.

Özgecan'ı niye karıştırıyorsun ? Özgecan'ı ben bi kadın olarak veya bir bayan olarak koymadım..

Gencecik yaşta maruz kaldığı insanlık dışı vahşeti kendi adıma hiçbirgün dahi unutmayayım diye koydum..

Ne alakası var yok anaya bacıya küfürle Özgecan'ın ?

Karşıdakinin yazışı bana kuş gibi geldi bunun hesabını sana mı verecem ben veya sana mı açıklayacam ?

Özgecan'ı niye karıştırıyorsun ? Özgecan'ı ben bi kadın olarak veya bir bayan olarak koymadım..

Gencecik yaşta maruz kaldığı insanlık dışı vahşeti kendi adıma hiçbirgün dahi unutmayayım diye koydum..

Ne alakası var yok anaya bacıya küfürle Özgecan'ın ?

Karşıdakinin yazışı bana kuş gibi geldi bunun hesabını sana mı verecem ben veya sana mı açıklayacam ?

Hesap sormadım.

Peki,kadın olarak koymadıysan senin görüşündür.

Burak i savunan mi var hala yil olmus 2016, nerenizle mac izliyonuz bir anlatin da bize de ferahlik gelsin..

We cant afford to lose him now. Our only hope of scoring.

Van persie 18 match 7 goals
Burak Yilmaz 16 match 9 goals

Enough said.

Sent from my SM-G920W8 using Tapatalk

Her gün gitti gidecek diye haber yapılıyor ama bu orrrman çocuğunu hiç bir takım almaz.Adım gibi eminim.

Yolun açık olsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt