- 30 Temmuz 2009
- 26.715
- 3.677
- 1.853
Ne oldu bişey mi kaçırdık
Haluk Yürekli ikna oldu dedi. Kulüplere kalmış iş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne oldu bişey mi kaçırdık
Cümle kurmanızdan bile belli ediyorsunuz hemen.. Bi defol git kendi kuş cennetine be arkadaş zorla küfür mü edelim yedi ceddine
Dün başka biri de yazmıştı,avatarında Özgecan var ama anaya küfür etmeye bayağı meyillisin hocam.
Sazan mısın ? anayı karıştıran var mı şimdi burda ? sen sadece o küfrü mü duydun ömrün boyunca ?
Ruh hastası. Sen kimsin lan bana laf edecek .Cümle kurmanızdan bile belli ediyorsunuz hemen.. Bi defol git kendi kuş cennetine be arkadaş zorla küfür mü edelim yedi ceddine
Yedi ceddin içine ne var ne yok girmiyor mu?Bence bir çelişki içerisindesin.Bu kadar gergin yazmanı da anlayamadım.
Ruh hastası. Sen kimsin lan bana laf edecek.
Rezil bir taraftar Profili çıkıyorsun. Seninle aynı fikirde olmayan fenerlimi oluyor.
Çek git hemen kafamı attirma karakter yoksunu.
Özgecan'ı niye karıştırıyorsun ? Özgecan'ı ben bi kadın olarak veya bir bayan olarak koymadım..
Gencecik yaşta maruz kaldığı insanlık dışı vahşeti kendi adıma hiçbirgün dahi unutmayayım diye koydum..
Ne alakası var yok anaya bacıya küfürle Özgecan'ın ?
Karşıdakinin yazışı bana kuş gibi geldi bunun hesabını sana mı verecem ben veya sana mı açıklayacam ?
Olm bas git. Birdahada bana cevap falan yazma. Ahlaksız. Birde nelerin arkasına saklanıp güya adam süsü veriyor kendine.
Çok hakkın var Kral. Helal et eğer transfer olursan. Gerçekten anlamıyorum bu adamı bu kadar yerenleri.
...ne hakkı varmış 10 trilyon para alıyor
bas git angut.comda yaz bunları
Sen bir angut olarak daha iyi yakışır in oraya.
Dangalak babanın parasınımı yiyo?
Silah zoruylamı yaptırdı anlaşmayı.
Forumu Kuşlar değil sizin gibi Öküzler basmış