Mustafa Baran
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2013
- 28.003
- 11.780
- 1.993
Öyle bi konuştu ki futboldan ömür boyu men edilebilir. Edilebilir mi? Bence edilebilir. Bizim ülkede doğruları konuşmak yasak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda kardeşim meşazını aldım, Murat Boz kardeşim sende var mısın? Kodumun düzen kukları sizi. Ayarını bozduğunuz kantar günü gelince sizide tartıyor işte.Daha güçlü bir Türkiye için sen de vardın Burak kardeşim. Ne oldu şimdi? Millete sen de var mısın kardeşim diyordun. Türk halkına reva gördüğün zulmü tatmanın zamanı gelmiş senin de.
Bir de bunu niye övdünüz anlamadım, ülkede şikayetçi olduğunuz her şeyden bunun gibi tipler de sorumlu.
Otobüs şoförünü dövmeye çalışanı Galatasaray'a yakıştırmak da üzücü olmuş.
1 tane yanlışı yok usta. Onlarca yanlısı var. Gazeteci dövdü, otobüse saldırdı, başkanlık sistemi denen rezilliği çıkarları için savundu.Bu ülkenin en büyük problemlerinden biri de insan yaftalamak
Birisi 99 tane doğru şey söyler, 1 tane yanlış veya karşı tarafa göre yanlış birşey söyler tamam abi bitti o adam. Hayatı boyunca bir daha hata yapmasa bile boku yemiştir
Tamam abi Burak bu ucube duruma destek verdi eyvallah, şimdi sorsan hata yapmışım der belki.
Bu hatayı yapması onun bir çok konuda doğru bir adam olduğunu ortadan kaldırmaz ki
Bazı şeyleri birbirinden ayırt etmek gerekiyo
İnsan yaftalamak bu kadar basit olmamalı
Daha güçlü bir Türkiye için sen de vardın Burak kardeşim. Ne oldu şimdi? Millete sen de var mısın kardeşim diyordun. Türk halkına reva gördüğün zulmü tatmanın zamanı gelmiş senin de.
Bir de bunu niye övdünüz anlamadım, ülkede şikayetçi olduğunuz her şeyden bunun gibi tipler de sorumlu.
Otobüs şoförünü dövmeye çalışanı Galatasaray'a yakıştırmak da üzücü olmuş.
O kodumun evetçi koca kafasını da bu kulüpte teknik direktör olarak görmek isteyenler var. Bazı rezillikler çok çabuk unutuluyor.Arda kardeşim meşazını aldım, Murat Boz kardeşim sende var mısın? Kodumun düzen kukları sizi. Ayarını bozduğunuz kantar günü gelince sizide tartıyor işte.
İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..
Fatih terimin de var bir sürü yanlışı1 tane yanlışı yok usta. Onlarca yanlısı var. Gazeteci dövdü, otobüse saldırdı, başkanlık sistemi denen rezilliği çıkarları için savundu.
Futbolun için siyaset bu kadar girdiyse bu adam da sorumlu. O yüzden ağlamasın boşuna. Övdüğü başkanlık sistemi buna yol açtı.
Hata yapmışım diye kenara çekilemez. Bedelini ödeyecek işte böyle. Hakkı yenen garibanlara saysın.
Usta videosu var. Otobüs şoförü giderken bir anda kapıya vuruyor yani nasıl bileceğiz daha?Fatih terimin de var bir sürü yanlışı
Arda turanın da var
Demek istediğim de bu zaten. Olabilir.
Bu durum Burakın son söylediklerinin sonuna kadar doğru olduğu gerçeğini değiştirmez
Ayrıca o şoför mevzusunun ne olduğunu biliyor muyuz. Bilmiyoruz. İşte yaftalamak derken bunu kastediyorum. Bu kadar kolsy olmamalı
Neyse
Cok guzel konustu gercekten. Hakattan bizim puanlarimizi caldilar konya macinda. Hele dedigi gibi, o trabzonun attigi ofsayit golu neydi ya. Trabzonlu oyuncu kalecinin onunde topun ustunden atliyor. Buna nasil gol verilir ya. Bize verselerdi o golu, fenerasyon o hakemleri agir cezalandirirdi. Bizde Boey yerde, serefsizler ofsayit verdiler.