eger kis periodda herhangi ilk 11 oyuncuyu satanin Allah belasini versin. Hangi takim ilk 11 oyuncusunu kisin satar lan ?!

Buraki satabilirsek satalim

Onun yerine de sezon sonu satın alma opsiyonla Loic Remy'i alalım

Chelsea de satacak kisin 3 forvetin birisini. Costa kirmiziyi daima görebilen bir oyuncu. Falcao habire sakatlanabilenecek bir oyuncu.

Adebayor-Burak-Sinan yapmamiz gerek kisin. Yaz'da Burak satilabilir.

Chelsea de satacak kisin 3 forvetin birisini. Costa kirmiziyi daima görebilen bir oyuncu. Falcao habire sakatlanabilenecek bir oyuncu.

Burak 2. Forvet olmayı kabul etmez lobisi güçlü olduğu için de büyük ihtimalle olmaz.

Kendisi yaşlanıyor ve takımına zaten aylardir dogru dürüst katkı sağlamiyor. Ek olarak da utanc verici sözleşmesi var.

Bence fırsatı değerlendirmek lazım

Burak 2. Forvet olmayı kabul etmez lobisi güçlü olduğu için de büyük ihtimalle olmaz.

Kendisi yaşlanıyor ve takımına zaten aylardir dogru dürüst katkı sağlamiyor. Ek olarak da utanc verici sözleşmesi var.

Bence fırsatı değerlendirmek lazım

Buraga bi host de, kedi gibi oturur kenarda. Bu selcuk,olcan,umut,Burak . Bunlar lobicimi abi .. Hatirla bi Sabri,Servet,Ayhan,Baris,Arda zamanini . Lobi ve baski maalesef oydu.

Evet Kontrati müthis derecede rezil. Baya fazla aliyor o na kimse birsey diyemez. Genel olarak, takimin %90 fazla fazla maas aliyor . Birde batiyormusuz. He cok batariz

Buraga bi host de, kedi gibi oturur kenarda. Bu selcuk,olcan,umut,Burak . Bunlar lobicimi abi .. Hatirla bi Sabri,Servet,Ayhan,Baris,Arda zamanini . Lobi ve baski maalesef oydu.

Evet Kontrati müthis derecede rezil. Baya fazla aliyor o na kimse birsey diyemez. Genel olarak, takimin %90 fazla fazla maas aliyor . Birde batiyormusuz. He cok batariz

Sen Burağı tanımıyorsun o zaman

Yedek oturursa kaos çıkartır

Medyada her zamanki gibi onun arkasında olur

Iste Buraktan kurtulursak onun maaşını da ödememize gerek kalmaz (!)

Sen Burağı tanımıyorsun o zaman

Yedek oturursa kaos çıkartır

Medyada her zamanki gibi onun arkasında olur

Iste Buraktan kurtulursak onun maaşını da ödememize gerek kalmaz (!)

dedigim gibi benim fikrim kisin önemli oyuncu satilinmaz. Ama en gec seneye yollanmasi gerekli Buragin. En önemli stili olan hizi cünkü gittikce gerilecek yastan dolayi. Ondan sonra cidden ayvayi yeriz ki , ben bunu bile diyorsam :D

Burak'ın her eleştirildiği, tartışıldığı dönemde büyük liglerden talibi çıkıyor.West Ham'ın veya bir başka kulübün istediğini sanmıyorum artık.

Burakın menajeri burakı senin kadar düşünmüyodur burak varya değil bizde 11 yedekte bile oturacak oyuncu değil.

birde gözlerinle oku. HERHANGI 11 oyuncusu yaziyor. Selcuk icin olsa, ondada derim, Sneijder icin olsa, zaten dünyayi yakardim.

Yedeginde Olcan ve Umut gibileri oturuyorsa, Burak bi hayli oturur. Ki zaten Kisin bi forvet alip Buragi yedeklemek gerekiyor

kulüp bence burakı satmak istedi yine teklif gelsin yine ister ama burak gitmez türkiyeden aptal degil bence asıl sorun o

adam ingiltereye gitse cebine net 1.5 anca kalır burada aldıgı paraları düsünün yani buraka 10 degil 15 milyonluk teklif gelse yine gitmez burak

birde gözlerinle oku. HERHANGI 11 oyuncusu yaziyor. Selcuk icin olsa, ondada derim, Sneijder icin olsa, zaten dünyayi yakardim.

Yedeginde Olcan ve Umut gibileri oturuyorsa, Burak bi hayli oturur. Ki zaten Kisin bi forvet alip Buragi yedeklemek gerekiyor

Bak anlamıyosun burak zaten 11 için yeterli bi oyuncu değil sen forvetsiz çıksan hatta 10 kişi çıksan maça burakı zerre aramazsın forvete poldiyi koyarsın , sinanı koyarsın , en kötü umutu koyarsın boşta bi dünya forvet var en basiti adebayor alırsın koyarsın forvete gözler forvet görür.Telaşlanma gerek yok bu arada sevgili burakın bi yere gitmez dursun ve hamza varken west ham bi teklif yaptıysa 1 yada 2 milyondur fazlası gelmez gelmesi futbol kurallarına aykırı.

Bak anlamıyosun burak zaten 11 için yeterli bi oyuncu değil sen forvetsiz çıksan hatta 10 kişi çıksan maça burakı zerre aramazsın forvete poldiyi koyarsın , sinanı koyarsın , en kötü umutu koyarsın boşta bi dünya forvet var en basiti adebayor alırsın koyarsın forvete gözler forvet görür.Telaşlanma gerek yok bu arada sevgili burakın bi yere gitmez dursun ve hamza varken west ham bi teklif yaptıysa 1 yada 2 milyondur fazlası gelmez gelmesi futbol kurallarına aykırı.

bak bi ne yazmisim .

Sinani öyle sak diye koyarsa eyvallah ama capi yetmez. Umut'u da inan bana görmek istemiyorum, aniden küfürlere basliyorum. Podolski yi forvette oynatip solda yasin sagda Sinani oynatirsa inan bana hemen simdi satsinlar

A Spor'da yine kekonun biri tarafından övülüyor. Bu adamdaki medya gücü hiçbir futbolcuda yok.

Bülent Timurlenk denen yarım saat konuşup hiçbir şey anlatmayan adam övdü. Eleştiren taraftara da şımarık yeni nesil dedi. Karşısında olsam cevabım vardı. Adamın üzerinden ekmek yediğiniz için futbolcuyu övüyorsunuz yoksa futbol filan umrunuzda değil derdim.

Uydurukçu gazetenin birindeki habere göre, güya Burak menajeri ile birlikte görüşmüş de ''Ocak' ta veya sezon sonu gitmeye hazırım başkanım'' demiş; ekonomik sıkıntıların, Avrupa' ya gidememe tehlikesinin olduğu bir ortamda, istenirse fedakarlık yaparmış beyimiz...

Keşke gerçek olsa, hele menajeri ile birlikte görüştüyse talibi de vardır halihazırda...İhtimal verdiğimden değil de olursa piyangoda büyük ikramiye gibi bir şey...

Geri
Üst Alt