Burak'ın olmadığı 3 maçta 7 gol attık ki 1 tanesi daha bitmedi. Şimdi Burak sahada olduğu zaman takımı 10 kişi oynatıyor dediğimizde olmadığı zaman gol atacak adam yok diyen Allahın kekoları bu başlığı arayıp tarayıp hepinizi çıkarmak lazım. Yüzü olan varsa gelsin söylesin diyeceğim de, Hamza'nın Selçuk'un fanları gibi bu tipsizin fanları da aynı. Haksızken ortada yok 1 gol atınca gelip yalıyorlar aynı.

Benfica ve Fener maçlarında ufak da olsa 1 puan şansımız var.Bu herif ilk 11'de oynarsa onu da alamayız.

Allah'ın belası defol git lan çakma kral !
sana kral diyen gitsin kızlar plaj voleybolu izlesin !

Kral´in isinmak icin cimlere ayak atmasi ile birlikte bereketli bir 3 Gol geldi, dördüncüyü de girip kendisi kaydetti... Büyük Golcü...

adamin ofsaytta oldugunu ben pilot kameradan gördüm
sövmek yerine güldüm sadece

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Kral geri geldi

Sent from my iPhone using Tapatalk

fb'ye gol at, en azından beraberlik alalım posterini odama asacam.

Hosgeldin KRAL BY17

Ofsayta kaldığı posisyon resmen beli oldu ki Burak ofsayt nedir bilmiyor. İnsan hiç mi çizgi savunmaya dikkat etmez bukadar uzuuuuuun süre. İnanılmaz hakiten

Umutun pozisyonundan sonra Burak yine baş tacı.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yedeği Umut olduğu sürece bu adama katlanmak zorunda kalacağız. Yokken çıkışa geçmiştik ne güzel.

Skorlara bak yeter. Oyun olarak beklentimiz yok zaten.

skorlara bak diyorsun degilmi.

TS maci O pinball golü haric naptik. Salak Ndoye ve Gerizekali Erkan Zengin Allaha sükür kazma ciktilar. Mac 5:1 gibi bi skorla bitebilirdi. Keza IBB de öyle, baldan haric birsey yoktu-

Ts maçında Burak ilk 11'di zaten.Ne anlatıyorsun?Burak çıktıktan sonra golü bulmuştuk.

o gol mol degildi. Bana o posisyona gol demeyin. O maci da kazandik demeyin. IBB macini da bala aldik, ki Burak baktim 2 mac kacirmis. Zaten ha Burak oynuyor ha oynamiyor, takim zaten boktan oynuyor irkcimiz sagolsun

Geri
Üst Alt