Siz sövün. Burak Yılmaz bu takımın yegane en iyi golcusudur. Golü çeker.

Ayrıca lanli manli konuşma kafanı kirarim senin. Şerro.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gelde kır futbol fukarası futbol fakirleri ile ülke futbolu adam oluncaya kadar savaşacağım hepiniz küfür edin öldürmek isteyin çok daha güzel oluyor.

yürü git lan ...
burak dediğin yandan şişme yüzünden hayvan gibi baskı yiyoruz. umut kazmadır ama en azından saçma salak ofsayta düşmüyor faul yapıp topları ezmiyor takımın hepsi bana çalışsın deyip sonra da sıçıp bırakmıyor.
ikisi de aynı bok ama umutlu kadroyu buraklı kadroya tercih ederim
Şimdi bana umutun astana maçındaki pozisyonunun fotosunu buldurtma. Saçmalama.

Burak yılmaz düşmanlarını öldürecegiz

Burağı sevmeyen buraya yazmasın o zaman birader.

Siz sövün. Burak Yılmaz bu takımın yegane en iyi golcusudur. Golü çeker.

Ayrıca lanli manli konuşma kafanı kirarim senin. Şerro.

Burak gol atacak diye takim gol ortalaması düşüyor. Burak yokken Podolski, Yasin, Sneijder gibi isimlerin gol atma olasılığı daha yüksek. Burak varken herkes ona oynamak zorunda kalıyor. Çünkü adamin top alışverişi 0. Hep önüne atıcan. Veya orta kafa gol oynayacan.

Hep söylüyorum. Burak 10 15 gol atacak diye takımın diğer gol ayaklarını köreltiyoruz.

bir gün forumdan ihraç alacağım belli olursa şu burak denen pis herifi kral kral diye yalayanları kalaylamadan gitmek nasip olmasın ..övgü mesajlarına kusasım geliyor
umut değil ama umutlu kadro daha iyi top oynuyor zira leşçuk bu herife çalışmak adına podolksi ve sneıjder'i eziyor top atmak istemiyor.
zaten atılan topları da ya kaybediyor ya da faul yapıyor doğal olarak duvara çarpan top bize dönüyor baskı yiyoruz.
Senin gibi futboldan anlayan arkadaşları görmek ne güzel...İnsanın içi rahatlıyo az da olsa...

Burak gol atacak diye takim gol ortalaması düşüyor. Burak yokken Podolski, Yasin, Sneijder gibi isimlerin gol atma olasılığı daha yüksek. Burak varken herkes ona oynamak zorunda kalıyor. Çünkü adamin top alışverişi 0. Hep önüne atıcan. Veya orta kafa gol oynayacan.

Hep söylüyorum. Burak 10 15 gol atacak diye takımın diğer gol ayaklarını köreltiyoruz.
Umut mu oynasın yani hocam. Sen bari yapma ya.

Adamlar altipasta bomboş kaleye vuramayan kazmayi övuyorlar asdafghagj.

"koyunun olmadıgı yerde keçiye abdurrahman çelebi derlermiş"

bizim kralı mevcut durumda en iyi bu söz anlatıyor

+1905....

Podolskiyi ileri ucta oynatmak bencede mantıklı ama bazı arkadaşlar umuta buraktan iyi diyolar. İçim yanıyor.

Umut yüzünden bu adamdan kurtulamiyoruz zaten. Oraya forvet alana kadar Podolski veya Sinan oynamalı. Ama nerde onu yapacak hoca.

işte burda

diyetisyen-murat-urhan.jpg

hmm baya ii golcü gerçekten 2 yıldır 15 tane zar zor atıor

takım oyununun da anasını bellior ne havatopu ne verkaç ne top tutma ne yanına verebilme anca önüne düşcek de vurcak

Adamlar altipasta bomboş kaleye vuramayan kazmayi övuyorlar asdafghagj.

umut'u öven yok ..burak zaten umuttan iyi. ama burak yüzünden podolski , sneıjder , yasin gibi ofans adamlarımız köreliyor takım oyunu bırakılıyor burak oyununa dönüyor. ...herkes burak'a çalışmak zorunda kalıyor ..sanırsın falcao'dur da her atılan top tehlike olacak...bari buna değecek yetenek olsa

burak yokken 2 mac oynadik 4 gol attik. Bu maci da sayacagiz tabiki 3 macta 7 gol. Birisi ligte 3 gol atan Antepti .

Geri
Üst Alt