Celal Dereli
Cezalı
- 6 Temmuz 2011
- 4.514
- 2
- 998
50 bin mi? Insan'dan cok koltuk gördüm.
Alkislayanlar da ultralar, sasirmamak lazim.
Peki 30.000 diyelim, siz kaç kişisiniz burda? 10-20- 30?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
50 bin mi? Insan'dan cok koltuk gördüm.
Alkislayanlar da ultralar, sasirmamak lazim.
Boş pozisyonda gol kaçırmak Burak'ın yapmadığı şey sanki.Mesela ilk aklıma gelenler
2012/2013 Fenerbahçe-Galatasaray dakika 82 pozisyon Ligtv.com.tr
2015/2016 Galatasaray-Osmanlıspor FK dakika 19 pozisyon Ligtv.com.tr
Benim yazdığımı okudunuz mu gerçekten?
Her zaman böyle oluyor zaten. Hoşlarına gitmeyen birşey oldu mu ya biri çıkıp susturuyor ya da homurdanıp gürültü yaparak susturulmasına ulaşıyorlar.Bugün izlediyseniz yönetim Toplantısında son olarak söz alan adam Burak'tan ve bizden ( forum) bahsetti. Guzel konuştu ama hemen İrfan susturdu adamı
Umuttan iyi Burak Sakatlıktan döndükten sonra ciddi ivmelenme yakalıyo bu adam.Burak sakatlanir diye korkuyorum Hamzaoglu bence 17.haftaya kadar riske etmesin onu.
İkisi de oynamasin sinani deneyelim. Nasil bir tesadufler serisiyse burak sakatlandiktan sonra milli takim avrupa kupasina direkt gitme basarisi biz de guzel bir seri yakaladik. Bunlar tesaduf olamaz.
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sakatken herhalde hırs falan yapıyor adam. Geri dönünce 3-4 hafta artı efor sarf ediyor.Benim dikkatimi çekiyor ne zaman Burak sakatlıktan yeni çıktıysa o performansını beğeniyorum oynadıkça eski kalas Burak'a dönüyor
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi