Burak ta kaçırmıştır.Umut mislisini kaçırmıstır ama.Ben sana umutun boş kaleye atamadıgı 10 dakkalık video yaparım.Her şekilde Burak oynamalı forvet.Umut gibi bir gerizekalıyı çekemicem artık.

Burak iyi umuta göre

@ALL

1011896.gif

Celal'i ciddiye mi aliyorsunuz? Bi maca gitti diye maca gitmeyenlere trip atiyor. Hani o maca sirf olay cikarmak icin giden taraftarlar varya, iste bu profili tam Celal özetliyor. Futboldan anladigi yok, ne oyuncularin eksiklerini anlatiyorsunuz? Dün mesela Rodriguez hayatinda 1. lig oynamadi demisti. Ezbere yorum atiyor. Klasik olayci taraftar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sinan gümüş oynamaz artık bu boşbeleş döndüğü için

Bugün izlediyseniz yönetim Toplantısında son olarak söz alan adam Burak'tan ve bizden ( forum) bahsetti. Guzel konuştu ama hemen İrfan susturdu adamı

Burak ve Selcuga laf yok. Umuta istrseniz sövün.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün izlediyseniz yönetim Toplantısında son olarak söz alan adam Burak'tan ve bizden ( forum) bahsetti. Guzel konuştu ama hemen İrfan susturdu adamı
Her zaman böyle oluyor zaten. Hoşlarına gitmeyen birşey oldu mu ya biri çıkıp susturuyor ya da homurdanıp gürültü yaparak susturulmasına ulaşıyorlar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Tam bir Abdurrahman Çelebi olayı. Defansif forvet ( o ne demekse) Umut'u istemiyorum ben artık. Yürüyen ama gol atan Burak'a razıyım devre arasına kadar.

Burak 3 maç oynayınca Umut oynasın

Umut 3 maç oynayınca Burak oynasın

döngü

Burak sakatlanir diye korkuyorum Hamzaoglu bence 17.haftaya kadar riske etmesin onu.

İkisi de oynamasin sinani deneyelim. Nasil bir tesadufler serisiyse burak sakatlandiktan sonra milli takim avrupa kupasina direkt gitme basarisi biz de guzel bir seri yakaladik. Bunlar tesaduf olamaz.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hamza kafasini Buragin seyinden çikartsa da devre arasi onu satip onun yerine saglam santrafor aldirtsa.

bazı arkadaslar adebayora burun kıvırıyor ama onu bile almazlar uygun olsa bile cünkü buraktan iyi bir forvet alırlarlarsa burakın sorun çıkaracagını hamza bile biliyor

Burak sakatlanir diye korkuyorum Hamzaoglu bence 17.haftaya kadar riske etmesin onu.

İkisi de oynamasin sinani deneyelim. Nasil bir tesadufler serisiyse burak sakatlandiktan sonra milli takim avrupa kupasina direkt gitme basarisi biz de guzel bir seri yakaladik. Bunlar tesaduf olamaz.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Umuttan iyi Burak Sakatlıktan döndükten sonra ciddi ivmelenme yakalıyo bu adam.

Benim dikkatimi çekiyor ne zaman Burak sakatlıktan yeni çıktıysa o performansını beğeniyorum oynadıkça eski kalas Burak'a dönüyor

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim dikkatimi çekiyor ne zaman Burak sakatlıktan yeni çıktıysa o performansını beğeniyorum oynadıkça eski kalas Burak'a dönüyor

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sakatken herhalde hırs falan yapıyor adam. Geri dönünce 3-4 hafta artı efor sarf ediyor.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt