Sakatken herhalde hırs falan yapıyor adam. Geri dönünce 3-4 hafta artı efor sarf ediyor.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Ondan daha çok topu daha iyi tutuyor tekniği gelişiyor birşeyler oluyor yada Umut'tan sonra oynadığı için bana öyle geliyor olabilir

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şikebahçe maçında Burak oynamasın. Top rakipteyken eli belinde bekler stoperlerden sertliği gördümü hemen siner. Umut kazma olsa da kıçını yırtıyor.

Benim dikkatimi çekiyor ne zaman Burak sakatlıktan yeni çıktıysa o performansını beğeniyorum oynadıkça eski kalas Burak'a dönüyor

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nedenini anlattim aslinda.

Cok basit. Kendisini veriyor, yerini kaybetti cünkü. Eger Umut yerine Adebayor olsaydi mesela, habire o Buragi görürdük. Neden ? Cünkü yeri garanti olmazdi. Ilk sezonu bi düsün. Elmander,Umut,Burak,Drogba.

Burak orda neredeyse bütün maclari iyi oynamisti. Iste göt sikismasi vardi .

Umut da Burak da bizim forvetimiz olmamalı.İkisi arasında kıyas yapmaya gerek yok çünkü aralarında öyle aman aman bir fark yok.Yani al birini vur ötekine.

Heirifin yokluğunda hem biz hem milli takım ihya oldu. Söylenecek söz kalmadı bence.
Burak yokken hem biz hem milli takım her şeyden önce futbol oynamaya başladı.Oynamadığı maçlarda puan kaybedersek ortalık karışıyor ama bu hiç konuşulmuyor.

sat westham'a al adebayor'u, en azından 1.5 sene adam gibi santrafor izleyelim.

Haydi Kral. Bin fenere vur kırbacı.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 gram Galatasaray sevgin varsa defol git takimin kanseri!!Bugun gene 11 cikip rezil edeceksin bizi !!!

1 gram Galatasaray sevgin varsa defol git takimin kanseri!!Bugun gene 11 cikip rezil edeceksin bizi !!!

qztwl.gif

gol at ulan gol. bir kere de cektigin ilk şut gol olsun. hatta çektiğin tüm şutlar gol olsun.

Geri
Üst Alt